Ačkoliv od rozchodu Tomáše Plekance a Lucie Vondráčkové uběhly téměř dva roky, staré křivdy mezi ex partnery stále visí ve vzduchu. Zpěvačka svému muži neodpustila, že od ní odešel, a hokejista zase nerozdýchal mediální spor, který rozjela Vondráčková poté, kdy rodinu opustil.

V nejvíce vyhrocené chvilce Plekanec dokonce veřejně tvrdil, že jeho manželka není dobrou matkou pro jejich dva syny, a údajně by bez chůvy a jídla z dovozu nebyla schopná se o ně postarat.

"Platil jsem drahé pomocnice v domácnosti, moje žena nevařila, jídlo jsem musel platit z donášky," šokoval tehdy Plekanec. I když mezitím dvojice vyhlásila usmíření, stále mezi nimi panuje viditelné dusno.

Plekanec už na svou ex Vondráčkovou nemyslí ani jako na matku svých dětí!

Tomáš Plekanec po odchodu od rodiny našel rychle štěstí v náruči nové ženy, tenistky Lucie Šafářové. Ta mu prý vytvořila rodinu, o jaké s Vondráčkovou snil, ale něco mu ve vztahu s ní chybělo.

Že svou lásku dvojice myslí vážně, potvrdila i jejich dcera Leontýnka, které je pět měsíců, a svým rodičům dělá jen radost. Plekanec je na svou partnerku náležitě hrdý, což vyjádřil na den matek na svém Instagramu.

Nešlo si ale nevšimnout, že ačkoliv je i Lucie Vondráčková matkou Plekancových synů, hokejista její jméno ze seznamu dobrých matek záměrně vynechal.

Hokejista má oči jen pro svou novou lásku

Čerstvý trojnásobný tatínek Plekanec na den matek smekl poklonu dvěma ženám. Své matce, a Lucii Šafářové, se kterou má nejmladšího potomka. "Nejlepší maminky na světě," napsal k fotce.

Svou první manželku a maminku dvou synů, Lucii Vondráčkovou, ale jaksi zapomněl zmínit! Samozřejmě se hned v komentářích pod fotkou našli lidé, kteří hokejistovi tento fakt připomněli.

"A Lucii sem nedáte? I když spolu nejste, je to matka vašich dětí! No tak svátek matek je i o matce a se kterou máte dva syny. Ačkoliv Vám to nevyšlo, je zdvořilé a na místě uvést i Lucii! Tomáši, to chcete říct, že L.V. není nejlepší maminkou pro Vaše dva syny ? Jistě i L.Š. je nejlepší maminkou pro Vaši dceru, ale pokud nemusíte, neubližujte. Kluci rychle vyspějí a vše si časem přečtou, jak jste se o jejich milované mamince vyjadřoval. Nechte Vaše antipatie vůči L.V. stranou a chovejte se jako chlap a táta dvou synů, kteří s Vámi sice nežijí, ale máte je přeci taky rád, tak jak Leontýnku, doufám!" ozvaly se desítky fanoušků zpěvačky.