Vypadá to, že se zdravím bojuje Monika dodnes, jak uvedl server blesk.cz, Monika musela z naléhavých důvodů přerušit živé vysílání a klidit se z dohledu kamer. Incident se stal při vaření rodinného receptu, které zpěvačka na svých sociálních sítích pravidelně pro své fanoušky pořádá. „Nemůžu sedět a cestou budu blinkat. Nemůžu vůbec nic, tak se omlouvám,“ vyřídila rychle Monika vzkaz a utekla na záchod.

Slabost pro hokejisty?

Zpěvačka později uvedla, že se jednalo buď o žlučníkový záchvat nebo možná chytila virózu od svého syna Matouše. Jeho a Tobiáše má se svým bývalým partnerem Tomášem Hornou, se kterým jejich vztah nedopadl vůbec slavně. Pár se zasnoubil v roce 2016, ačkoliv Monika se už vdávat nechtěla. V tu dobu za sebou měla totiž už jedno nepovedené manželství s hokejistou Václavem Eiseltem. Jak se říká, dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Monika nakonec zůstala s Hornou žít na psí knížku.

Sedm let (ne)štěstí

Sedm let spolu páreček žil ve šťastném vztahu, ze kterého vzešli dva krásní synové. Ale pak přišel velký šok. Tomáš měl milionové dluhy, které své drahé polovičce tajil. Bývalý hokejista dokonce uvažoval o sebevraždě. „Všudypřítomný stres mě definitivně dohnal a já se zhroutil. Napadaly mě i nejhorší věci. Že se prostě zabiju a bude klid. Neviděl jsem lepší východisko, a navíc mě šíleně trápilo, že i proto, že žiju se známou zpěvačkou, se všechno propálí veřejně. Lidé, jimž jsem dlužil, přesně tímhle vyhrožovali,“ uvedl Horna pro web bezfrazi.cz.

Po Tomáši Hornovi jako by se slehla zem, naposledy se ukázal na vánoční exhibici legend na kladenském zimáku. Tam zprostředkoval svým dvěma synům fotku s legendou všech legend Jaromírem Jágrem.

Zdroje: denik.cz, blesk.cz, bezfrazi.cz

Související články