Taťána Kuchařová má za sebou náročné životní období. Modelce se ze dne na den rozpadlo manželství s hudebníkem Ondřejem Brzobohatým.

Za rozchodem údajně stála nevěra. Brzobohatý se měl scházet nejprve s tanečnicí Zuzanou Pilnou a nakonec se zakoukal do Daniely Písařovicové, se kterou dnes tvoří pár.

Kuchařová se s celou situací vyrovnávala těžce a dokonce musela loni vyhledat odbornou pomoc. "Já jsem naopak zdravý člověk, který svou životní situaci, do které mě bývalý partner dostal, řeší od píky a poctivě. Myslím, že není žádná ostuda přiznat to, když člověk navštíví terapeuta. Rozhodně ne psychiatra, prosím. Toho potřebuje někdo jiný, ne já," vysvětlila tehdy Taťána v pořadu Showtime.

Chtěla jsem jen odpočívat

"Jíst, meditovat a milovat… docela výstižné pro pobyt v pohádkově kouzelném resortu Joali Being na Maledivách," ozvala se Taťána Kuchařová fanouškům na Instagramu ze slunného ráje, kde trávila dovolenou. Modelka přiznala, že na konci roku neměla na nic energii a proto si ozdravný pobyt spojený s meditací velice užila.

"Po Vánocích jsem upřímně nechtěla nic - jen odpočívat, dopřát svému tělu a duši zaslouženou péči a poznat zas jinou kulturu, gastronomii. To vše se snoubí v Joali Bealing na ostrově Bodufushi lemovaném křišťálovými lagunami, nedotčenými písčitými plážemi a bujnou vegetací kokosových palem," popsala kráska nadšeně exotickou destinaci a přidala snímky z pláže, cvičení jógy i luxusního rezortu.

"Resort je zaměřený na transformační a wellness procedury," dodala Kuchařová. Zda ale na dovolenou snů odjela sama, nebo si krásy Malediv vychutnávala s někým, to už blondýnka neodhalila. Od rozvodu si bedlivě střeží své soukromí a ačkoliv se v minulosti spekulovalo, že je v jejím životě nový muž, sama zatím nový vztah nepotvrdila.

Taťána Kuchařová meditovala na Maledivách