Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska si řekneme, co všechno úspěšně tajil Kamarád do deště.

Tajemství první: Čím se živí?

Sagvana Tofiho proslavily filmy režiséra Jaroslava Soukupa Vítr v kapse a Kamarád do deště, kde hrál ve dvojici s Lukášem Vaculíkem. Druhý díl Kamaráda do deště – příběh z Brooklynu vznikl v roce 1992 a od té doby Sagvan nic nenatočil. Nehrál ani v divadle. Zato pilně vymetal večírky, kde se novináři neustále pídili po tom, čím se vlastně živí. Neustále mlžil, jak píše scénář pro nový film. Ovšem po filmu stále nebylo ani památky. Jediné, co se podařilo vyšťourat, byl fakt, že Sagvan několik let těžil ze slávy Kamaráda do deště a objížděl s Vaculíkem diskotéky, kde dělali barmany. Jako bonus zazpíval své dva hity Dávej ber a Večírek, a tím to haslo. Dneska už je otázka, co Sagvan vlastně dělá, vyřešena. Podle jeho scénáře loni (tedy po 17 letech od Kamaráda do deště 2) skutečně vznikl muzikál Děti ráje, který se s úspěchem (ať se tomu můžeme jakkoli divit) hraje. Sagvan v něm má samozřejmě roli a prý píše pokračování. Uvidíme, zda se časový interval zkrátí.

Tajemství druhé: Jak žije v soukromí?

Celá ta léta, co se objevoval jen na večírcích, se také spekulovalo o tom, jak Sagi žije v soukromí. Po aférce se Simonou Krainovou a Darou Rolins se nikdy na veřejnosti s žádnou ženou (případně mužem) neobjevoval. V rozhovorech stále opakoval, že na tu pravou teprve čeká. Tvrdil to dokonce i loni na podzim, pár týdnů před tím, než paparazzi vyfotili jeho dlouholetou partnerku Alenu ve vysokém stupni těhotenství.

Tajemství třetí: Jak to je s jeho dítětem?

Minulý týden se Sagvan objevil na křtu fotografického diáře známého fotografa Jakuba Ludvíka. Byl samá sranda jako vždycky, ale k radosti měl ještě jeden důvod. Jeho přítelkyně porodila. Sagvan ale zůstal věrný image „mlžiče obecného“ a tvářil se, že žádné dítě nemá. Nakonec se v jedněch novinách objevila informace, že má dceru a v druhých, že je to kluk. Sagi si z nás prostě dělá dobrý den a, klobouk dolů, velmi dobře. Pravdu se snad brzy dozvíme...