Jennifer Aniston - problémy s matkou i s kolegy

„Byla ke mně velmi kritická a to z toho důvodu, že byla modelka, byla vždy krásná, okouzlující, já ne... Navíc, mne to, jak vypadám, nezajímalo, neřešila jsem to. Matka vůči mně byla velmi nekompromisní a nevraživá," popsala herečka svou matku. Dokonce s ní dlouho nebyla v kontaktu. Pověstnou poslední kapkou bylo zřejmě vydání monografie v roce 1999. Jennifer nemohla matce dlouho odpustit, že veřejně proprala jejich komplikovaný vztah.

Jennifer má také komplikovaný vztah s mužskými kolegy ze seriálu Přátelé. Konkrétně s Mattem LeBlancem a Matthewem Perry, ani jednoho nepozvala na svou druhou svatbu s Justinem Therouxem.

„Myslím, že jsou skvělý pár. Myslím, že je šťastná. A to je vše, na čem mi záleží. Že je Jen šťastná,“ řekl pro časopis People Matt LeBlanc a dodal: „Kdyby mě tam chtěla, tak jsem tam byl.“

„Nebyl jsem pozván. Co se dá v takovém případě dělat? Bylo to pro mě také překvapení. Jsou hezký pár a mám z nich radost,“ zareagoval zase Matthew Perry.

Matthew Perry - dlouholetý boj se závislostí

Matthew se několik let léčil ze závislosti na alkoholu a lécích. „Nepamatuji si tři roky natáčení,“ přiznal Perry v rozhovoru pro Radio 2 Breakfast Show s Chrisem Evansem s tím, že byl někdy během natáčení úplně „mimo“ a mohly za to léky, které v té době bral.

Když se ho moderátor zeptal na to, který díl oblíbeného seriálu Přátelé má nejraději, Perry odpověděl, že má „okno“. „Konkrétně si nepamatuji natáčení mezi třetí a šestou sérií,“ a vysvětlil, že tedy nemůže odpovědět na otázku.

Matt LeBlanc - řízení pod vlivem a sex se striptérkou

Ani Matt LeBlanc nemá k alkoholu daleko. Policii se ho podařilo chytit minimálně dvakrát v době, kdy řídil svůj luxusní vůz silně podnapilý. Přitom Matt je velkým automobilovým nadšencem, dokonce se na čas stal novou posilu pořadu Top Gear.

Matt je v současnosti rozvedený. S manželkou Melissou McKnight, s níž má dceru Marinu, se rozvedli po třech letech. Důvodem rozchodu jsou údajně nepřekonatelné rozdíly. Nicméně není se čemu divit. Herec, který byl kdysi vyhlášen nejerotičtějším sitcomovým hercem, svou manželku podvedl se striptérkou, s níž si užil při své návštěvě Kanady. Svůj úlet svedl na totální opilost a ženě se veřejně omluvil. Nakonec ale k rozvodu stejně došlo.

Courteney Cox - podivné konce

Courteney nečekaně a v tichosti ukončila své produkování seriálu Cougar Town. Také hereččin rozvod s manželem Davide Arquettem byl hodně zvláštní. Rozvodové papíry totiž podal David a jako důvod uvedl nepřekonatelné rozdíly jejich povah. Po rozvodu mají oba bývalí manžele stejná práva a povinnosti vůči jejich společné dceři Coco.

David a Courteney se brali v červnu 1999, rozešli se v říjnu 2010, ale podle oficiálních prohlášení si zůstávali velmi blízcí i poté. Arquette se léčil se závislostmi na alkoholu a sexu, jehož se dožadoval na své o sedm let starší ženě i ve chvíli, kdy jí umřel otec a ona na to neměla ani pomyšlení.

Lisa Kudrow - žalována bývalým manažerem

Lisa se s bývalým manažerem přela o peníze a došlo i na soud. Šlo o nemalou částku 2, 6 miliónů dolarů.

David Schwimmer - záchvat nevraživosti

David Schwimmer se dopustil vskutku nečekaného jednání. V záchvatu nevraživosti vůči svým sousedům jim pomočil plot...