Jde to i jinak

Velká rodina čítající dvanáct členů je poslední měsíce na sociálních sítích velkým hitem. Důvod je prostý. Taina bydlela s manželem Paulem a deseti dětmi ve vile na finské samotě, obklopena lesy a nedotčenou přírodou. Díky alternativnímu způsobu života jsou si všichni velice blízcí. Jsou jen dva momenty, kdy vybočí ze svého přísného stylu. Taina pravidelně podstupuje na klinice plastické chirurgie menší úpravy a dvě nejstarší děti se po letech domácí výuky rozhodly pro studium na univerzitě a navíc nejstarší syn se už stačil oženit a žije tedy se svou manželkou.

Křížem krážem

Nyní velká rodina přijala výzvu, která se zrodila v hlavě Tainy, a v obytném karavanu vyrazila na cestu po Evropě. Už za sebou mají Slovinsko, Slovensko, Rakousko i stověžatou Prahu. V hlavním městě zažili spoustu zábavy u nejslavnějších českých památek. Pobavili je komedianti s hady na Karlově mostě i stále funkční telefonní budka, kterou děti viděly poprvé v životě.

Oslava

Je asi logické, že tak početná rodina neustále něco slaví. Nedávno tedy nastal den D pro malou Aphrodite, která slavila své páte narozeniny. Připravili jí skromnou oslavu na břehu řeky, doslova pod mostem. V současnosti je rodina v Itálii. Stačila velká pikniková deka a koš plný veganských dobrot. A právě ty vzbuzovaly u dětí velké emoce. Zapřísáhlí vegani mají nejradši zeleninu, ovoce a luštěniny, a tak byli zmatení, když Taina naservírovala sladké gumové bonbony, croissanty, chipsy, sušenky a klasický dort. Všichni do jednoho jako první sáhli do mísy s fazolemi, na které jsou zvyklí. Až po dlouhém přemlouvání, že všechny novinky jsou jen ze surovin, které mají rádi a není v nich nic, s čím nesouhlasí, se děti osmělily a pustily se i do ostatních dobrot, které pouze klamaly "tělem". Taina tím zřejmě chtěla ukázat, jak perfektně má vycvičené děti. Dokonce i ty nejmenší se nad bonbony a smaženými brambůrkami ošívaly.