Hvězda akčních snímků je známá tím, že se nezdráhá využít služeb plastických chirurgů a také, že si nechává barvit vlasy a dokonce i vousy, zkrátka, že se snaží projevům stáří bránit, jak mu to moderní metody dovolují.

Nedávno svět obletěla informace o matce Sylvestera Stallone Jackie Stallone, která ve svých úctyhodných 98 letech zvládá neuvěřitelné sportovní výkony. Jackie chodí pravidelně do posilovny, učí se stepovat a začala také hrát na klavír. Její životní elán by jí mohl leckdo závidět.

Sylvester se o své lehce excentrické matce vyjadřoval vždy velice hezky a v tichosti jí hradil všechny její vrtochy. Paní Stallone je známá svými více či méně povedenými plastikami, kterými bojuje se známkami stáří. A tady jablko nepadlo daleko od stromu, i Sylvester už chvílemi připomíná svou vlastní voskovou figurínu.

Ať je to, jak je to, matce ani synovi nikdo nemůže odepřít neustálou touho na sobě pracovat a jít tím ostatním příkladem. Sylvester udělal posledním příspěvkem na Instagramu radost nejen svým skalním fanouškům. Ukázal se po letech bez obarvených vlasů a vousů a předvedl, jak mu šediny sluší. Přiznal také, že i on se někdy probudí s myšlenkou, že se mu nic nechce, ale že to je normální a lidské. Vždycky je ale podle hvězdy potřeba si za čas říct: "Jdu na to!" a nevzdávat se svého snu.