Neštěstí ve hře - štěstí v lásce… tak to u mě naštěstí moc neplatí. Ale chápu, proč tohle pořekadlo někdo vymyslel… jak si jinak zlepšit náladu, když člověk prohraje kupu peněz? Já mám kasino, což nevím, jestli víte. Dlouho jsem přemýšlela, jestli do toho jít, když mě budou média i lidi pomlouvat, proč dělám do hazardu. Ale hazard je vlastně i můj život, takže proč ne… V kasinu trávím každou středu. Dělám tam malé turnaje, kam si může přijít zahrát každý a porazit mě, protože o to já se tam snažím… já jsem totiž už vyhrála, a to svého partnera, tedy štěstí v lásce!

Jinak jsem zjistila, že moje dítě je opravdu synem modelky, protože ho v klidu kojím a foukají mi u toho hlavu a jeho to absolutně nerozhází. Což si neumím představit, že by udělala některá z mých kámošek… když si vzpomenu, jak kojily a muselo být naprosté ticho a nikdo nesměl pomalu ani dýchat.
Taky se snažím vymyslet podzimní a zimní kolekci do agatafashion, a proto jsem se šla podívat po pražských obchodech. Je to doopravdy hrůza. Všude visí vytahané svetry, které se kombinují s šílenýma vestama s chlupama. Opravdu nechápu, jak si to může někdo obléknout a vypadat v tom dobře. Mně to přijde spíš jako oblečení na Antarktidu. No ale nebudu vám do toho mluvit, pokud se vám to líbí. Ale já sama se pokusím navrhnout něco, co se dá nosit i v zimě bez toho, že v tom vypadáte jako medvěd.
A jinak jsem ráda, že jsem se konečně stala reprezentativní osobou a vybrala si mě jako tvář značka Sony. Myslela jsem, že s příchodem Kryšpína bude práce méně, ale zatím to vypadá naopak…
Pěkně si užijte poslední dny babího léta!

Agáta