Ahoj, takže tento týden jsem si přečetla, že už rodím... jsem ráda, že to novináři vědí dřív než já…:-) Nerodím, jen jsem vycházela z baráku s taškou na těhotenské cvičení, ale poučila jsem se, odteď se budu převlékat raději doma a budu vycházet z domova jen s igelitkou. Takže žádný porod ani planý poplach se nekoná, můj chlapeček se prostě rozhodnul, že v bříšku mu je nejlépe. :-)
No a k plánování porodu - přečetla jsem si, že bych si měla udělat seznam, co chci v nemocnici. Jako že né nástřih, holení, epidurál, klystýr... nedávno byli u nás na návštěvě naši známí s půlročním chlapečkem a jeho maminka mi vyprávěla, že si udělala přesně takový seznam, co nechce, kde bylo úplně vše: chtěla rodit v přítelově náručí, bez jakýchkoli tišících léků, nástřihu... ale vše se zkomplikovalo, takže jeli přesně podle jejího seznamu, co nechce, ale vše provedli... Takže můj seznam zní asi takto - prosím o veškeré tlumící látky, ať už legální nebo ne, a hlavně, ať mi je dají hned po příchodu do nemocnice. Teda po pravdě řečeno, už bych je chtěla klidně hned… No ne, berte mě s nadsázkou, už mi přece jen pomalu začíná hrabat a hlavně už to chci mít za sebou.
Hezký den, váš hrochoslon! :-)

P.S. Na všech titulkách novin už týden jedou rozvody... není fakt lepší si nikoho nebrat? Neee, mluví ze mě závist, že mě ten můj ještě o ruku nepožádal, no snad si to přečte :-))