Myslím si, že každý, kdo má matku, by si tento den měl na ni vzpomenout, protože ať už si o ní myslíme cokoliv, ať nás rozčiluje, kecá nám do všeho a vždycky tvrdí, že ona má ve všem pravdu, nakonec se ukáže, že má. Já mám třeba se svojí matkou výborný vztah a spousta kamarádek mi to závidí, ale není to jen tím, že ona je dobrá matka, ale i tím, že na vztahu pracujeme. Nečekám jen, co ona mi dá, ale snažím se jí dávat taky. A to nemyslím dary...
Já si třeba vůbec neumím představit, že bych se s matkou pohádala… Teda to kecám, pohádaly jsme se mockrát, ale nikdy ne tak, že bychom se spolu nebavily třeba rok. Přijde mi, že i kdyby matka řekla nebo udělala cokoliv, my jako děti nemáme právo se s nimi nebavit a urážet se. Proto vždycky na Den matek popřejte, pokud je to možné, všem svým maminkám a poděkujte jim, že jste tady. :-) Doufám, že i mně příští rok Kryšpín popřeje. :-)


P.s. Víte, proč není svátek tátů? Protože ženy to mají v životě prostě těžší, tak aspoň máme všechny o jeden svátek navíc. :-)
P.p.s. Jinak v těhotenství vše v pořádku, akorát se začínám už dost zvětšovat a jako bonus jsou začínající křečový žíly. :-)

Vaše Agáta