Diskutujte: Jak u vás probíhala puberta? Co vás nejvíc štvalo na vašem vzhledu?

Neuvěřitelná metamorfóza Nevilla Longbottoma

Ale ano, je to on. Ten divný zubatý štucel, který neuměl lítat na koštěti v prvním díle Harryho Pottera. Herec Matthew Lewis je atrakcí internetu, konkrétně jeho neuvěřitelná proměna v sexy idol, které nejspíš nevěřila ani jeho maminka. Je sice pravda, že během natáčení nosil falešné křivé zuby a za ušima plastikové kousky, aby mu víc odstávaly. Ale stejně...

Utajovaná nádhera zn.: Jackson

Tato dívka s průzračnýma zelenýma očima je dcera zesnulého krále popu Michaela Jacksona, Paris. Jako teenagerka neuvěřitelně zkrásněla a média ji už začínají zařazovat do žebříčků nejkrásnějších lidí světa. Není divu. Michael Jackson dívku společně s dalšími dvěma chlapci vychovával, jejím biologickým otcem však pravděpodobně není. Po celé dětství se skrývala, až po otcově smrti stejně jako její bratři zažívá běžný život. Dospívá u babičky a chodí poprvé normálně do školy. Přála by si stát se herečkou.

Harry Veliký

Jeho vlastní otec se nad kolíbkou moc nevyznamenal. "Zase kluk," pronesl prý zklamaně. "A ještě k tomu zrzek." Britský princ Harry by mohl nejspíš vyprávět celý román o tom, jak těžko se vyrůstá a dospívá vedle krásného a vzorného staršího bratra, budoucího krále. Jenže on to dokázal (přes veškerá klopýtnutí). Dnes už má mnohem více ctitelek než jeho bratr a vyrostl z něj přitažlivý mladý muž. Harry Veliký.

Temná krása Lourdes

Patří k nejlépe oblékaným osobnostem mladším dvaceti let. Určuje módní směr a ještě ho nejspíš dlouho určovat bude. Latinsko-americké rysy zdědila Lourdes po otci Carlosu Leonovi, který pracuje jako osobní trenér. Kdysi si ho najala a pak vybrala jako otce svého dítěte slavná zpěvačka Madonna. Lourdes dlouho připomínala ošklivé káčátko, ale už to ani náhodou neplatí.

Dětská hvězda dospěla

Spíš než holčičku Dakotu Fanning si možná budete pamatovat její nervydrásající vřískot ve filmu Válka světů, ve kterém se objevila po boku Toma Cruise. Nebo jako dívenku, která se stará o malé prasátku ve filmu pro děti Charlotina pavučinka. Z Dakoty, která působila jako nevýrazná vrozňačka, je pozoruhodná mladá dáma, která se mimochodem umí i pěkně odvázat.