Plánování svatby zabere několik měsíců. Někomu stačí skromná svatba na radnici jen se svědky, ale drtivá většina budoucích novomanželů touží po dokonalé oslavě lásky, na kterou budou oni i hosté dlouho vzpomínat. Výběr svatebních šatů je velkou událostí. Podcenit by se ale rozhodně neměl ani výběr modelu, do kterého se novomanželka převlékne po obřadu. Přijít mezi svátečně oblečené hosty v džínách nebo legínách asi není to pravé ořechové.

První a ty druhé

Sám obřad se často nese v duchu luxusu a noblesy, která si žádá dlouhé šaty. Ideálně "dlouhé a stříbrem vyšívané", jako z pohádky. Na večerní zábavu, odvážné taneční kreace a popíjení s hosty jsou nákladné róby spíš překážkou, tudíž se převlečení do pohodlnějšího modelu samo nabízí. Inspirujte se celebritami, které se během svatebního dne převléknou i několikrát!

Vévodkyně Meghan

Svatební šaty čerstvé maminky malého Archieho ani zdaleka nesplnila očekávání. Byly z nepoddajné látky a čistě bílá barva jako by se snažila skrýt stopy po nedávném rozvodu. Volba pro večerní párty byla mnohem lepší. Střih na tělo a americké průramky Meghan vykouzlily perfektní postavu a zdůraznily její zálibu v minimalismu.

Vévodkyně Kate

O svatebkách manželky prince Williama se toho napsala spousta a chvála nebrala konce. Staly se z nich jedny z nejkopírovanějších šatů na světě. Po obřadu a povinných ceremoniích se převlékla do společenské róby z pevného saténu s nápadným páskem a chlupatým bolerkem. Pro někoho možná nudné, pro vévodkyni perfektní!

Chiara Ferragni

Italská blogerka a milovnice módy Chiara Ferragni si svou svatbu s raperem Fedezem užila naplno. Opulentní oslava nebyla jen o stovkách hostů a luxusu, ale v neposlední řadě o přehlídce zajímavých módních kreací. Styl Chiary je totiž nepředvídatelný. Vsadila na jasně bílou a béžovou, krajku a nadýchané sukně z tylu, které šly odepnout. Mazané a efektní!

Kate Upton

Modelka s křivkami, které mužům berou dech, si jako své první a hlavní svatební šaty zvolila téměř princeznovský model s dlouhými rukávy. Po setmění se objevila v říze z lehoučkého a třpytivého materiálu a s nápaditým a tělo těsně obepínajícím střihem. Zahalila se do stříbrné a směle konkurovala hvězdám na nebi.

Amal Clooney

Málokdo čekal, že se sukničkář a známý vlk samotář někdy usadí a přijde na chuť rodinnému životu po boku jedné ženy. Dravá právnička Amal dokázala téměř nemožné. I na své vlastní svatbě nešla bezhlavě jako tele při porážce, ale během oslav vystřídala několik modelů. Kalhotový kostým a klobouk se širokou krempou patřil mezi ty nejzdařilejší!