Těžko uvěřit, že je to už 14 let, co Katie Holmes a Tom Cruise přivítali na světě svou dceru Suri Cruise! Ta 14. dubna oslavila narozeniny, a tak jsme se ohlédli, jak moc vyrostla!

Suri vždy vedla přísně střežený život, neustále byla pod ochranou slavné matky, ale během těch pár okamžiků, kdy se ukáže venku, si fanoušci nemohli nevšimnout jak moc v poslední době dospěla - čím dál více vypadá jako její slavná máma!

Jako batole měla spíš podobu Toma Cruise a Katie ji sebou ochotně brala na sportovní akce a rodinné výlety! Suriiny krásné hnědé vlasy vždy připomínaly matčiny, takže si šlo vždy snadno představit, jak musela Katie Holmes vypadat, když když byla malá holčička!

V dětství se přitom tahle slavná dcera poměrně často setkávala s otcem, který ji prý vyloženě zbožňoval. Tatínka si však nemohla užívat dlouho!

Otec Tom Cruise zmizel po rozvodu

Když jí nebyly ani čtyři roky, užávala si ještě Suri Super Bowl v náručí svého otce, vypadala neuvěřitelně nadšená, především asi ze společnosti tatínka, ale své nejspíš učinili i řvoucí davy, zuřící fanoušci a tisíc světel, která zářila nad stadionem!

Po rozvodu Katie s Tomem v roce 2012 začala Suri trávit čas už jen se svou ohromující matkou.

A nechat dceru vyrůstat v New Yorku nebylo prý nic snadného.

"Když [Suri] byla malá, byly jsme neustále pod dohledem. Když jsem s ní chtěla jít normálně ven, musely jsme vyrážet v šest ráno, aby nás nikdo nesledoval," prozradila Katie v rozhovoru z letošního dubna.

Na pozornost médií si její dcera přesto rychle zvykla. "V době, kdy jí byly asi dva roky, začala zničehonic sama od sebe mávat do kamer. Je docela zvláštní," dodala pyšná maminka.

Nyní dospívající Suri bere ulice New Yorku bez ohledu na fotografy útokem! Ale od času, kdy ji maminka před všemi chránila, se toho u ní změnilo mnohem víc!