Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes pár slov k finalistům SuperStar.

Hvězdy, alespoň podle honoráře

Od skončení SuperStar se finalisté, včetně vítěze Chodúra, moc neukázali. Samozřejmě za to může i fakt, že velké finále bylo těsně před Vánocemi, a tak neměli čas pustit se pořádně do práce. Co ale za tu dobu už stihli, je stanovit si, za kolik budou zpívat. A není to málo... Jak se podařilo novinářům zjistit, požadavky na honorář za jedno vystoupení se pohybují od 20 do 80 tisíc korun! To jsou sumy srovnatelné s těmi, které požadují zavedení zpěváci nebo třeba známí moderátoři. Například sedmičlenná skupina Kryštof prý brala předloni za vystoupení 80 až 100 tisíc korun, Lucie Borhyová či Adéla Gondíková měly okolo 50 tisíc za moderování akce. Vzhledem ke krizi se patrně tyto částky příliš nezvýšily, naopak mnozí umělci museli s cenou dolů, aby nepřišli o kšefty. V této souvislosti jsou nároky finalistů SuperStar, kteří zatím nemají vlastně co nabídnout, poněkud legrační. Chtějí prostě čapnout příležitost za pačesy, jenže...

SuperSen končí

Jak se ukazuje, zase tak velký zájem o jejich vystoupení není. Už zítra (sobota 16. 1.) je čeká SuperKoncert v Praze. Pro srovnání – když byl před šesti lety stejný koncert k první řadě Česko hledá SuperStar, kde vyhrála Aneta Langerová, bylo beznadějně vyprodáno. Tentokrát lístky seženete ještě teď. Také cena se pohybuje ve stejné relaci jako před lety, což o něčem svědčí... Naše mladé hvězdičky se prostě budou muset probudit ze SuperSna do reality, kde se požaduje více práce za méně peněz. Jedině tak mají šanci něčeho dosáhnout. Nebo nemám pravdu?