Od prvního ročníku hudební soutěže Superstar uběhlo už neskutečných sedmnáct let. Tehdy byla show pro české diváky naprostým fenoménem a soutěžící tak mohli skutečně zažít opravdovou hysterii fanoušků a využít šance stát se ze dne na den hvězdou.

Ne všichni svůj potenciál využili a bezesporu nejúspěšnější zpěvačkou z celé party je vítězka Aneta Langerová, která si po soutěži vybudovala skvělou kariéru.

Ačkoliv v době natáčení panovaly v kolektivu přátelské vztahy, po skončení soutěže šli amatérští hudebníci každý svou cestou a spojila je až po dlouhé době produkce, kterou napadlo přizvat ex finalisty do aktuálního ročníku Superstar.

Chyběla Aneta a Zlatuše, ostatní to naštvalo

Na srazu po sedmnácti letech chyběly dvě účastnice první série. Vítězka Aneta Langerová a Petra Zlatuše Páchová svou účast odřekly a ostatní se o tom dozvěděli, až když dorazili do studia, což většina vnímala jako jistý podraz.

Julian Záhorovský a Šárka Vaňková pak celou kauzu okomentovali veřejně. Podle Záhorovského je produkce podvedla tím, že jim slíbila, že na živé vysílání dorazí všech deset účastníků.

"Mysleli jsme, že tam budeme všichni. Všichni jsme do toho z nostalgie právě proto šli. Až na místě jsme zjistili, že tam všichni nejsme," postěžoval si zpěvák webu eXtra.cz. Stejně situaci vnímala i Vaňková, která do komentářů na Instagramu napsala, že byla chováním svých kolegyň zklamaná.

Vystoupení před lety budilo u diváků nadšení, dnes už ho hodnotí chladněji

Fanoušci nad vystoupením tápou

Skladbu Veď mě dál zpívali finalisté Superstar v první řadě živě, ve víkendovém vysílání ale podle fanoušků využili playback.

Tomáš Savka, Standa Dolínek, Martina Balogová, Sámer Issa, Julian Záhorovský, Petr Poláček, Šárka Vaňková a Veronika Zaňková Černá se sice snažili vypadat u zpěvu přirozeně, diváci ale u některých z nich měli jisté pochyby. "Zpívali na playback? Nebo to tak jen vypadalo?" opakuje se dotaz v komentářích. "Taky mi to na začátku přišlo, hlavně u Martiny Balogové," shodují se lidé z diskuzí.

Nelze přehlédnout, že během let se také velice zvedla laťka poroty při výběru zpěváků. "Strašný, dneska by neprošel kromě Anety Langerové asi nikdo," hodnotí lidé původní vystoupení historicky prvních finalistů Superstar. Zda byl jejich poslední výkon ovšem skutečně pouze otevírání pusy na předem nahraný hlas nebo bývalé hvězdy zapěly naživo, zůstává zahaleno tajemstvím.

Zpívali finalisté na playback?

Zdroj: Youtube

Související články