Dvojice se brala v roce 1992, tou dobou už ovšem byly na světě tři z jejich čtyř dětí. Nejstarší dceři Bridget Michael je dnes dvaatřicet, synovi Jakeovi o rok méně, Eliot ‚Coco‘ Paulině třicet a nejmladšímu Giacomovi Lukemu je dvacet.

Manželé se nikdy netajili tím, že oba propadli umění tantry a pravidelně ji praktikují.

Tantra

Tantra je název stylu meditace a rituálů, které vznikly v Indii již před pátým stoletím našeho letopočtu. Tantrický člověk je osoba, která bez ohledu na kastu, víru nebo náboženství, usiluje o duchovní růst, nebo směřuje k něčemu konkrétnímu. Tantra sama o sobě není ani náboženství, ani nějakým "ismem". Tantra je základní duchovní vědou. Jakákoliv duchovní praxe by tedy měla být považována za praxi stojící na tantrickém kultu.

Nedávno se vyrojily spekulace, že se manželé rozcházejí. Na realitních serverech se totiž objevil jejich luxusní dvoupatrový byt nacházející se přímo u Central Parku v New Yorku. Byt pár prodával za neuvěřitelnou jednu miliardu korun.

V bytě se nachází ohromná kuchyň s mnoha spotřebiči, středem bytu prochází točité schodiště a každého musí ohromit dech beroucí výhled na Central Park. Součástí apartmánu je samozřejmě samostatný vchod s výtahem, velká šatna a malé wellness studio, které zahrnuje vířivku a saunu. Další služby jsou poskytovány přímo v domě a majitelé bytů je mají samozřejmě zdarma.

Sting a Trudie byt pořídili v roce 2008 za 27 milionů dolarů, což vychází na 575 milionů korun. A za dvojnásobnou cenu si jej prý koupila hongkongská miliardářka Karen Loo.

Spekulace o rozchodu slavného páru se ukázaly jako liché, manželé totiž plánují koupi nového bytu a to ve zcela nové budově v Central Park South, která ale bude dostavěná až v příštím roce.