Je to konečně potvrzeno! Česká televize prozradila, že do podzimního vysílacího schématu zařadí oblíbenou taneční show StarDance. Těšit se můžete na stabilní pár moderátorů Terezu Kostkovou a Marka Ebena.

Tanečním parketem celebrity provedou vítězové posledních řad. Těšit se tak můžete na Kristýnu Coufalovou, Veroniku Lálovou, Lenku Noru Návorkovou, Dominika Vodičku nebo Marka Dědíka, Michala Necpála a Terezu Pruckovou Bufkovou.

Nováčkové poslední řady ve složení Adriana Mašková, Robin Ondráček a Martin Prágr se na parketě předvedou také.

Převažovat budou herecké hvězdy

Jim budou přiřazeny hvězdy jako Simona Babčáková, Pavel Trávníček, Zdeněk Godla, Jan Cina nebo Marika Šoposká. Hudební část soutěžících budou reprezentovat Tereza Černochová a Mirai Navrátil.

Sporťáky zastoupí tenistka Andrea Hlaváčková a krasobruslař Tomáš Verner. Třešničkou na dortu se stala farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká.

Hlavním choreografem bude Marek Zelinka, který soutěžil v roce 2015 a s herečkou Marií Doležalovou vyhrál.

Složení párů se zatím neví

Složení párů ještě není jisté, účinkující tedy zatím netuší, na koho se mohou těšit. Nikdo nechce konkrétně nic říkat, protože by se kvůli pandemii koronaviru mohlo ještě mnohé změnit. Není tak jisté ani složení poroty.

Na to, jak letošní ročník dopadne, si budeme muset ještě chvíli počkat, a na finální pravidla také. V České televizi jsou ochotni se situaci přizpůsobit a vše udělat tak, aby vysílání hlavně mohlo proběhnout.