V šestém soutěžním večeru zbyly už jen čtyři páry. Ty divákům poprvé předvedly dva soutěžní tance za večer, jeden standardní a jeden latinskoamerický, každý podle toho, co netancoval v předchozích večerech.

Saša Rašilov se narodil 26. července 1972 ve zcela umělecké rodině (otec kameraman, maminka tanečnice, dědeček herec, sestra i bratr se také objevují u filmu). Studoval na pražské konzervatoři, DAMU, hraje na divadle, v televizi i filmu, jeho hlas známe z dabingu.

Je jediným českým hercem, který může dabovat postavičku Mickey Mouse. Společnost Disney si přísně hlídá, aby tón hlasu ve všech zemích, kde se postavička dabuje, byla co nejblíže originálu, a u nás ta přísná pravidla splňuje jen on. Za dabing získal i ocenění, v roce 2003 obdržel prestižní Cenu Františka Filipovského za film Tápající.

Jeho manželkou je herečka a autorka divadelních her Vanda Hybnerová, se kterou má dvě dcery, Josefínu a Antonii. Ty jste ostatně mohli vidět i při přímém přenosu. S manželkou se seznámil krátce po studiích, kdy působil ve Studiu Gag jejího otce, a nyní jsou spolu už 21 let! Úctyhodné, zvláště v dnešní době.

Ve StarDance tentokrát pár Saša Rašilov a Karolína Majerníková doplatili na špatné výkony z posledních dvou večerů. Protože za nynější paso-doble by si podle odborníků zasloužili skutečně vysoké známky.

Taneční odborníci by se vlastně až na poslední dvě místa shodli s porotou. Jen by na posledním místě nebyl Pavel Kříž s Alicí Stodůlkovou, ale Aneta Langerová s Michalem Kurtišem, kterým se prý vůbec nepovedl jive. I tak je ale nyní úroveň soutěžních párů celkově na vysoké úrovni.

Příští týden, v semifinále, opět předvedou zbývající páry tance, které ještě netančily.