Filip Sajler se narodil v roce 1979 a v kulinářské oblasti má za sebou hodně úspěchů i catering pro hodně slavných osobností. Společně s Ondřejem Slaninou mají dlouholetý pořad na ČT Kluci v akci, jehož sledovanost však v poslední době klesá a uvažuje se o jeho zrušení.

Baví ho floorbal, snowboarding nebo wakeboarding, je prý blázen do rychlých automobilů a hip-hopu. Je otcem sedmiměsíční dcerky Sofie, avšak v bulvárním tisku se spekuluje, že jeho vztah s Veronikou Šmikovou přerostl profesionální hranici.

Dnes se tančily paso doble a slowfox.

Paso doble (někdy psáno pasodoble, španělsky dvojkrok) je druh latinskoamerického tance, který symbolicky znázorňuje koridu (partner toreadora v aréně, partnerka šátek, býka i přítelkyni). První zmínka o tomto tanci pochází z roku 1918, známějším se stává v první polovině 20. let.

Slowfox nebo také Slow Foxtrot pochází z Velké Británie – jedná se o nejtypičtější anglický tanec. Jde o tzv. postupový tanec, taneční pár se snaží utančit co nejdelší dráhu bez pomoci opakovaných obratů. Muž začíná dvěma dlouhými kroky dopředu, dáma dvěma dozadu. Následuje úkrok stranou a přísun.

Podle tanečních odborníků (nejen odborné poroty) byli tentokrát nejlepší Jitka Čvančarová a Lukáš Hojdan, nad průměr by se dostali Monika Absolonová a Václav Masaryk a Saša Rašilov a Karolína Majerníková, ostatní byli jen průměrní, v případě páru, který vypadnul, podprůměrní.

Příští týden předvedou všechny páry sambu a společnou salsu.