Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska si řekneme něco k těhotenství známé modelky.

Simona Krainová: Láskou rozkvetla

Se synem známého hudebníka Karla Vágnera začala Simona chodit loni na podzim, poté, co se oklepala s nevydařeného vztahu a bouřlivého rozchodu s hokejistou Jiřím Hudlerem. Lásku k Vágnerovi mladšímu dlouho tutlala, s pravdou ven vyšla, až už nebylo zbytí. Mnozí si mysleli, že půjde o chvilkovou záležitost, ale Simoně, zdá se, nový vztah svědčí. Je plná energie, o čemž se mohli přesvědčit i diváci slovenské taneční soutěže Let´s Dance. Tam temperamentní modelka předvedla skvělé výkony, a to i přes nejrůznější zdravotní problémy.

Kolikrát už byla těhotná?

O těhotenství Krainové se už mluvilo tolikrát, že kdyby byla všechna opravdová, byla by ze Simony zasloužilá matka minimálně Klapzubovy jedenáctky. První spekulace o tom, že čeká dítě s novým přítelem Karlem Vágnerem ml., se objevily asi před měsícem. Na přehlídku Osmanyho Lafitty se dostavila v mohutném svetru, pod nímž se údajně rýsovalo těhotenské bříško. Další zaručené zprávy přišly teď – Simona je prý dozajista v pátém týdnu, ovšem po bříšku není v odvážných tanečních modelech ani památky. Jaká je tedy pravda? Já to „šacuju“ na další fámu, i když Simona už má na početí potomka nejvyšší čas. Co si o tom myslíte vy?