Obří silvestrovský mejdan celebrit se konal v Casinu King´s miliardáře Leona Tsoukernika. Sešli se zde například Jaromír Jágr, Dagmar Havlová, Michal David, Blanka Matragi a nebo čerstvá maminka Olga Lounová.

Na večírku hvězd se objevil mimo jiné Štefan Margita, ten ale do casina dorazil z pracovních důvodů. "Po třiceti letech jsem vzal kšeft," svěřil se vdovec po Haně Zagorové webu zitrek.cz.

Stylově oslavila příchod nového roku také herečka Patricie Pagáčová, která se s manželem převlékla za postavy z Pirátů z Karibiku. Řada známých osobností ale před oslavami utekla do zahraničí. Například moderátor Aleš Háma odjel do Španělska. Po uši zamilovaná Dara Rolins vyrazila se svým Pavlem na hory do Itálie a do ciziny odletěla také herečka Sandra Nováková, která sbalila rodinu a odjela relaxovat na exotický Zanzibar.

Hanychová s chřipkou, Bohdalová a Holubová zůstaly doma

Agáta Hanychová prožila po Vánocích bolestivou smrt své milované babičky Olgy, po které s partnerem Jaromírem Soukupem a dětmi uprchla do Alp a tam také prožila letošní Silvestr. Budoucí trojnásobné mamince ale oslavy lehce překazila chřipka, která se jí po několika dnech na svahu zmocnila.

Eva Holubová na Facebooku fanouškům prozradila, že Nový rok strávila doma se svými vyděšenými pejsky. "Dobré ráno, tak jak? Já s čistou hlavou, půlnoc jsem oslavila s našimi pejsky. Tak moc se Eska bála, že jsem ji vůbec nemohla najít. Byla zapasovaná za pohovkou. Udělala jsem ležení na zemi v obýváku, pustila TV, aby přehlušila ten "hon na lišku", co se venku odehrával. Naštěstí kolem jedné hodiny u nás skončil a my jsme usínali v jednom klubku, já a moji tři psí kamarádi," napsala herečka.

Jiřina Bohdalová, která před svátky skončila v nemocnici kvůli problémům s páteří, z pochopitelných důvodů zůstala doma. Společnost jí tam dělal kamarád Zdeněk Zelenka a před půlnocí dorazila z divadla také její dcera Simona Stašová.

Silvestra pak úplně zaspala Nikol Leitgeb. "Vytuhli jsme. Klasicky. Probudil nás ohňostroj, v polospánku jsme si popřáli šťastnej Novej a zase to zalomili. A stejně to byl jeden z nejkrásnějších Silvestrů viď," okomentovala herečka s humorem sobě vlastním.

Dara Rolins a Pavel Nedvěd oslavili příchod nového roku na horách