Plán

Shannen Doherty se třikrát vdala. S Ashley Hamiltonem vydržela půl roku a manželství s Rickem Salomonem (52) bylo po devíti měsících anulováno. Štěstí našla až v roce 2011 po boku fotografa Kurta Isarienka. Ani s jedním mužem ale nezaložila rodinu a možnosti mít vlastní děti se dobrovolně vzdala. Doufala, že se bude naplno věnovat herectví a rodina by ji brzdila. Svého rozhodnutí teď hořce lituje. Bojuje s rakovinou prsu a nemá důvod, proč podstupovat náročnou léčbu. Kdyby kolem sebe měla děti, byl by pro ni boj lehčí.

Po tom, co se jí rakovina vrátila, je ve čtvrtém stádiu a má mnohem agresivnější postup, je jí nablízku herečka Salma Blair (47), která trpí roztroušenou sklerózou, a Sarah Michelle Gellar (42).

Od každého něco

Shannen Doherty nepatří mezi největší hollywoodské hvězdy, přesto se zapsala do srdcí diváků díky seriálu Beverly Hills 90210 a roli Brendy Walsch z roku 1990. O téměř třicet let později se sestava bez Luka Perryho (†52), který zemřel na následky mozkové příhody, pokusila o comeback, ale po pár dílech televize Fox seriál stáhla.

Tři roky se objevovala v seriálu Čarodějky jako Prue Halliwell a štěstí zkusila i v taneční soutěži Dancing with the Stars. Taneční partner Mark Ballas v ní ale pohybový talent neobjevil a pár vypadl hned v prvním kole.

Od roku 2006 moderuje pořad Breaking Up with Shannen Doherty, ve kterém pomáhá lidem vzpamatovat se po rozchodu s partnerem.

Chybka

Ze seriálu Beverly Hills 90210 i Čarodějky po letech odešla. Může za to její výbušná povaha, nerespektovala harmonogram natáčení, zasahovala do scénářů a hádala se s hereckými kolegy i celým štábem. V Hollywoodu patří mezi ty, se kterými je těžké spolupracovat.