Její album Teenage Dream trhá rekordy v prodejnosti. Jak jen to ta Katy dělá?

Katy Perry útočí i na krále popu

Srdce popových posluchačů si Katy získala už svým předchozím albem One Of The Boys, jehož se prodalo přes sedm milionů. Deska Teenage Dream vyšla letos v létě. Názory hudebních kritiků na ni se sice poněkud rozcházejí – někteří nešetří superlativy, jiní naopak písničky označují za prostoduché odrhovačky. Fanoušci jsou ale nadšení, deska ovládá hudební trh na celém světě. Pilotní singl California Girls prý možná překoná v prodejnosti i Bad Michaela Jacksona!

Zná recept na úspěch

Katy nabízí svým fanouškům vše, po čem touží. Má nadhled a vtip, v jejím vzhledu se snoubí sexbomba i naivka – nosí latexové mini s velkými výstřihy, ale v sladkých barvách a s výrazem mrkací panenky. I v textech je chvíli slušně vychovaná holčička a rázem životem ošlehaná drsňačka. Spolu s nenáročnými tanečními melodiemi je to přesně to, co lidi baví.

Nabitý říjen – turné a svatba

Poslední dva měsíce zpěvačka věnovala veškerý svůj čas propagaci nového alba. Teď ji ještě čeká série tří koncertů v evropských městech a pak už je na řadě jen a jen soukromý život. Katy totiž už brzy hodlá udělat životní krok a provdat se za svého přítele, britského komika Russella Branda (35). Chodí spolu přesně rok, loni v prosinci se zasnoubili a nyní chystají svatbu. Přesné datum a místo úzkostlivě tají, říká se, že by obřad mohl proběhnout do konce října na Havaji. Jedním ze svědků má být zpěvačka Rihanna (22), mezi pozvanými jsou Madonna (52) a Lady Gaga (24).

Hudební tip KAFE.cz

Přijde Amerika o princeznu?

Dost možná! Katy už nyní požádala britské úřady o občanství a chce v budoucnu žít se svým mužem právě ve Velké Británii. „Anglie je plná krásných a zelených míst, přesně takových, kde bychom mohli spokojeně žít jako rodina. Russell a já sníme o dětech, jak pobíhají na rozlehlých pláních. Představuji si, jak Russell dojí krávy a sbírá v kurníku vajíčka, zatímco já se starám o venkovský krámek a peču koláče,“ prozradila Katy. Snad se jí tahle romantická představa vyplní a její soukromý život bude stejně úspěšný jako její alba!

Tip KAFE.cz

Pokud chcete vidět Katy Perry naživo, skočte do auta či na vlak a vyrazte! Zpěvačka vystupuje 1. října v Budapešti, 5. října ve Varšavě a o den později ve Vídni.