První láska Jason Donovan

Kylie se narodila v Melbourne v rodině úředníka a kostymérky. Díky matce se záhy dostala do televize. Jako osmiletá už hrála v seriálu The Sullivans, v kterém jen tak mimochodem debutoval i Mel Gibson (55). O čtyři roky později přišel seriál Skyways, kde se poprvé potkala s Jasonem Donovanem (42). Chodit spolu začali v roce 1984.

  • Kouzelného páru si brzy povšimli producenti a Kylie a Jasona obsadili do seriálu The Neighbours (Sousedé), který odstartoval jejich kariéru. Společně nazpívali slavný duet Especially For You. Dětské lásky ale obvykle nevydrží… Tento osud neminul ani Kylie a Jasona. Kylie už zářila na poli pop music s hity Locomotion, I Should Be So Lucky a dalšími, když se v roce 1989 rozešli.

Rozervaní rockeři

Jestli byl důvodem rozchodu Michael Hutchence (+ 37), zpěvák skupiny INXS, to ví jen Kylie. Rozervaného rockera každopádně potkala v roce 1989 a zamilovala se do něj až po uši. Byl totiž jejím dokonalým protikladem stejně jako uhlazeného »slušňáka« Jasona – byl divoký, temný, uhrančivý. „Mým koníčkem je kazit Kylie,“ smál se tehdy Hutchence.

  • Jejich vztah skončil po dvou letech kvůli Michaelovým věčným avantýrám. Rozervaní rockeři ji však přitahovali dál. O pár měsíců později prožila románek s Lennym Kravitzem (46), říká se, že i natáčení slavného duetu Where The Wild Roses Grow (1995) s Nickem Cavem (53) provázel vášnivý flirt.

Trpí na muzikanty

Na konci 90. let a na počátku nového století se Kylie dařilo v práci, ale milostný život pořád připomínal spíš horskou dráhu. Pár měsíců chodila s bohatým podnikatelem a známým playboyem Timem Jefferiesem (44), kterého vyměnila za modela a zpěváka Jamese Goodinga (36). Vydrželi spolu skoro tři roky, mezitím se ale na scéně objevil další zpěvák Robbie Williams (37), který s Kylie natáčel duet Kids.

  • O pár let později Williams přiznal, že se mu Kylie moc líbila, vše se prý slibně rozvíjelo, ale on to nakonec pokazil. „Točili jsme klip a závěrečná scéna vyžadovala, aby se Kylie svlékla do kalhotek. Mě na to ale nikdo neupozornil, a tak jsem se, když si odložila, začal přihlouple hihňat. Asi jsem ji tím urazil,“ vzpomíná Williams. Z lásky tak nebylo nic, krásná zpěvačka se poohlédla jinde – začala si se zpěvákem skupiny Jamiroquai Jay Kayem (41).

Olivier Martinez ji zachránil

Ani tento vztah však neměl dlouhé trvání. Kylie totiž okouzlil charismatický francouzský herec Olivier Martinez (45). I když občas probleskovaly zprávy, že jí často zahýbá, jejich vztah vydržel čtyři roky. A byl to prý právě on, kdo jí pomohl zvládnout těžkou životní zkoušku.

  • V roce 2005 jí totiž lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Zpěvačka musela přerušit své turné, odříct všechny nabídky a začít se léčit. Naštěstí nad zákeřnou nemocí nakonec zvítězila. A i když láska s Olivierem skončila, dodnes ho považuje za svého blízkého přítele, s nímž se často vídá.

Provdá se za zajíčka?

Zhruba rok byla Kylie sama, věnovala se práci, kterou kvůli nemoci zanedbávala, a charitě, kterou po svém vítězství nad rakovinou rozjela ještě intenzivněji než předtím. Pak se jí ale do cesty postavil žhavý španělský model Andrés Velencoso Segura (32) a byla z toho láska jako trám. Pár nedbá na zlé jazyky, které si neodpustí upozornit na velký věkový (10 let) i výškový rozdíl (Kylie měří pouhých 152 cm a Velencoso 188 cm), a dokonce prý plánuje svatbu a založení rodiny.

  • Kylie totiž po dětech moc touží a doufá, že jí to i přes vyšší věk a podstoupenou chemoterapii vyjde. Držíme palce!

KAFE.cz pro vás zjistilo

Kylie Minogue se 2. března promění v antickou bohyni Afroditu během svého koncertu pod střechou pražské O2 Areny. Pořadatelé slibují velkolepou podívanou a spoustu „vychytávek“. Fanouškům v prvních řadách se díky třiceti vodním fontánám dostane pořádně mokrého zážitku, někteří účinkující se budou dokonce vznášet nad hlavami diváků. Jste-li fanoušky Kylie, ale máte raději pohodlí domova, taneční dovednosti můžete otestovat u hry Dance Central pro herní konzoli Xbox, která obsahuje zpěvaččin hit Can’t get you out of my head. Díky senzoru Kinect k vybláznění nepotřebujete žádný klasický ovladač – tím je vaše vlastní tělo.

Video tip KAFE.cz z youtube.cz

Zdroj: Youtube

Tip KAFE.cz

O celebritách si nyní také přečtěte na www.story.cz.

Kylie Minogue miluje ryby a hovězí

Recept podle Kylie Minogue na partnerském webu