David (Marek Němec) v práci vídá Mery (Sabina Laurinová), která je šťastná, ale ne s ním, což ho drásá, a kompenzuje si to provokováním jejího manžela Michala (Saša Rašilov). Tím Mery neskutečně štve. David ale netuší, jaký vnitřní boj Mery svádí. Michala má ráda, čím dál víc si ale uvědomuje, že ji pořád něco přitahuje i k Davidovi. A samozřejmě nechce, aby on o tom věděl. Takže si zakazuje na Davida myslet, ale o to víc… Vždyť to znáte. „Mery čeká citově složité období. David ji rozčiluje a přitahuje zároveň. Současně ale nechce zradit Michala, u kterého našla zázemí, klid, lásku a rodinu. Osud ale jako by ji neustále vháněl do Davidovy náruče, i když se tomu Mery brání. Čeká ji spousta citových zkoušek a diváci můžou hádat, jestli zůstane s Michalem, nebo se pod vlivem všech okolností její život změní,“ říká představitelka Mery Sabina Laurinová.

NA TOHO MUŽE BY MYSLET NEMĚLA

Na muže, na kterého by vůbec myslet neměla, myslí i sestřička Katka (Natálie Halouzková). Miluje Matyho (David Gránský) a on miluje ji, ale bohužel čeká dítě s Laurou (Patricie Pagáčová). Tedy Laura to tvrdí. „Katku rozhodně nečeká klidný rok, bude se kvůli Matymu hodně trápit. Za každou cenu chce taky najít své biologické rodiče, kteří jsou jí mnohem blíž, než by čekala, ale to ona vůbec netuší. Bude to odhalovat spolu s diváky,“ říká Natálie Halouzková a David Gránský ji doplňuje: „Matyho čeká zlomový rok. Být tátou je velká událost v životě každého chlapa. Jenomže jako naschvál tahle zpráva přišla ve chvíli, kdy si přiznal, že miluje Katku. Maty je férový a vždycky měl smysl pro zodpovědnost, ví, že se k téhle situaci musí postavit jako chlap. Ale není si jistý, jak to zvládne, na dítě s Laurou není připravený.“ Téma dítě se táhne i linkou Ema (Kristýna Frejová) a Rasputin (Roman Zach). Tak dlouho Ema řeší umělé oplodnění, až otěhotní přirozeně s Rasputinem. Může si v této chvíli dovolit být matkou? Co když prohraje soud kvůli zranění opilce, který ji napadl, a půjde do vězení? A jak se bude Rasputin tvářit na to, až zjistí, že je Ema těhotná? Mají tihle dva šanci na normální vztah?

BRATŘÍČEK K POHLEDÁNÍ

Rodina Kratochvílových ustála Martinův (Petr Vaněk) vyhazov z práce, Míšin (Adéla Gondíková) nástup do práce, Andyinu (Amélie Pokorná) první lásku, aféru s dopingem, Martinova studia i nálet mnohem mladší a vyvinutější spolužačky. A teď se objevil Tomáš Husárek (Václav Jiráček), který se jeví jako Míšin ideální bratr. Ale Tomáš není takový, jakým se dělá. Má své plány, v nichž figurují právě Kratochvílovi, a to, že ho tak rychle přijali mezi sebe, mu hraje do karet. „Míšu čeká rok plný prozření, bohužel ne vždy příjemných. Radost z nevlastního bratra, kterého poznala na konci roku, vystřídá rozčarování. Bratr bude chtít poklidné žití Kratochvílových proměnit v rodinné drama. A aby toho na Míšu nebylo málo, začne si jí všímat primář Žák, a to intenzivněji, než by si přála,“ říká Adéla Gondíková. Při tom všem, co se na rodinu Kratochvílových hrne, se bude hodit pomoc Martinovy sestry Zuzany (Klára Cibulková). „Zuzana zatím chodila ke Kratochvílovým hlavně proto, aby zpražila bráchu Martina, v tomto roce se ale bude bratrově rodině náramně hodit, že je skvělá právnička. Zuzanu ale čeká i osobní příběh. Má minulost, o které nemluví a která ji doběhne,“ říká herečka.

Zdroj:TV Prima