Monogamní

Scarlett Johansson (35) patří mezi největší sexsymboly současnosti a tvrdí, že monogamie a věrnost až za hrob není pro lidi přirozená. Její slova by měla mnohem větší váhu, kdyby za sebou neměla dvě manželství a nebyla zrovna zasnoubená s tvůrcem pořadu Saturday Night Live Colinem Jostem. Ryan Reynolds i Romain Dauriac ji omrzeli po pouhých třech letech.

Úspěšná

Na filmové scéně se Scarlett dokázala prosadit a mezi herečkami patří k těm nejlépe placeným. Mimo to má na kontě i dvě sólová alba, kde dokázala, že nedisponuje jen krásnou tváří a figurou bohyně, ale i sametovým hlasem. Za píseň k filmu Chasing Ice získala dokonce oscarovou nominaci.

Vnímavá

Scarlett velmi bedlivě sleduje, co se kolem ní děje. Angažuje se v nespočtu charitativních projektů a podporuje organizace bojující proti rakovině prsu, zneužívání moci, diskriminaci žen a šířící se chudobě. Ani politika ji nenechává chladnou a pravidelně je stejně jako její blízká přítelkyně Katy Perry během prezidentských kampaní slyšet. Podporovala Baracka Obamu i Johna Kerryho a nebála se dát najevo zklamání z výsledku.

Stydlivá

Na filmovém plátně řádí jako utržená ze řetězu, v komiksové adaptaci hraje drsnou Black Widow a pořád dokola dostává role silných a odhodlaných žen. Ve skutečnosti má velmi introvertní povahu a nemá potřebu upozorňovat na sebe a informovat o svém životě celý svět na sociálních sítích. Je aktivní, ale velice pečlivě vybírá, co je pro ni ještě snesitelné a co už je za hranou. Své kolegy, kteří sdílí pocity z právě prodělaného potratu (Hilaria Baldwin) nebo z boje s roztroušenou sklerózou (Selma Blair), asi nikdy nepochopí.

Na červeném koberci se ale umí odvázat, ukázat hodně ze svého těla a upozornit na křivky, ze kterých jdou muži do kolen. Na obálku Vanity Fair se dokonce pro charitu svlékla úplně.

Vystrašená

I taková sexbomba jako Scarlett Johansson, které svět leží u nohou, má své slabé stránky.

  • Necvičí a neřeší celulitidu a povolené břicho
  • I přes svůj ruský původ odmítá tuto zemi navštívit
  • Má panickou hrůzu z obyčejných ptáků a švábů

V galerii najdete mnoho podob půvabné herečky aneb jak se z ošklivého káčátka v labuť proměnila!