Bývaly doby, kdy bylo o Sámeru Issovi neustále slyšet. Měl slibně rozjetou kariéru, vymetal večírky, plnil titulní stránky novin a u nohou mu ležely davy fanynek. Postupem času ale mizel ze světel reflektorů a nakonec už nezajímal snad nikoho. Teď to ale vypadá, že se pokouší o comeback, a to celkem úspěšně.

Spolupráce s Luckou Vondráčkovou

Přestože se první společná píseň Lucie Vondráčkové a Sámera Issy setkala po svém uvedení s pozitivními ohlasy, zpočátku byli fanoušci ze spolupráce zpěváků mírně v rozpacích a málokdo věřil, že skladba vůbec někoho zaujme. Druhou otázkou bylo, zda vůbec někdo ještě touží po tom, slyšet Sámera po letech opět zpívat. Riskantní rozhodnutí se ale nakonec Vondráčkové vyplatilo.

„Upřímně, byla jsem skeptická k Issovi, úplně mi nesedí. Ale klip a nakonec vše moc krásné,“ chválila duet jedna z posluchaček podle deníku Aha! s odkazem na Expres.cz. „Moc dobře, vy dva. Lucka velmi překvapila. Skvělé. Gratuluji,“ přidávala se další.

Podaří se jim na úspěch navázat?

A právě díky chvále, kterou za song Vrať se sklidili, se dvojice rozhodla pro další spolupráci. „Již brzy nový taneční duet Oči s Lucií Vondráčkovou,“ oznámil Sámer na sociální síti. Jak jejich další projekt dopadne, na to si budou muset fanoušci ještě nějakou dobu počkat. Tentokrát se ale většina z nich na další společnou píseň těší.

Poté, co se veřejnost poprvé dozvěděla o spolupráci umělců, začaly se ihned šířit zprávy o případném románku, který mezi tvůrci mohl probíhat. Sámer Issa však krátce nato uvedl vše na pravou míru. „Nezastírám, že je mi s Luckou hodně dobře. Ta holka je opravdu anděl. Hodně jsem se od ní naučil, ale fakt nás spojuje hlavně práce na společném songu,“ nechal se před časem podle Aha! s odkazem na eXtra.cz slyšet Sámer.