Úspěchy

Sabina Laurinová se prosadila v mnoha oblastech. Po studiu na konzervatoři prošla několika seriály, je často obsazovaná do muzikálů, vyzkoušela si roli moderátorky a hlubokou stopu zanechala na poli dabingu. Byla dvakrát nominovaná na Cenu Františka Filipovského.

  • Modrý kód - Seriál z prostředí nemocnice je čím dál oblíbenější a Laurinová získala výraznou roli vrchní sestry Marie Černé alias Mery
  • Do-re-mi - Šest let uváděla s Pavlem Trávníčkem (69) hudební soutěž o hodnotné ceny
  • Z pekla štěstí - Role lstivé princezny Eufrozíny jí padla jako ulitá a nezklamala ani ve druhém pokračování úspěšné pohádky

Role v Modrém kódu si velice váží a musela kvůli ní odmítnout několik zajímavých projektů v televizi i u divadla. Naštěstí je její postava charakterní, vyvíjí se a zasahuje do spousty příběhů. Občas ji ale zmáhá dril, který natáčení vyžaduje. Čas je rozplánovaný na minuty a byla svědkem toho, když její kolegové seriál opouštěli pro nesnesitelnou únavu. Ona se však v natáčení našla a poně jím žije. Do života jí přínáší práci i štěstí.

Sabina

Příchod herečky na svět byl na spadnutí. František Laurin (85) zrovna finišoval na svém divadelním představení, když ho jeho žena během zkoušek navštívila. Přítomným hercům se nastávající rodiče svěřili s vybranými jmény (Linda nebo Jan), ale nesetkali se s pochopením. Zrovna se hrála hra Vrať se, Sábinko! a o jménu bylo v tu ránu rozhodnuto. Je ale zvláštní, že je herečka pojmenovaná po psíkovi, kolem kterého se celá hra točí.

Rodina

První dceru Valentýnu, která studuje na konzervatoři Jaroslava Ježka, má s frontmanem skupiny Kabát Josefem Vojtkem (54). Ani s druhým partnerem, se kterým má dceru Máju, nenašla štěstí. Ten si během vztahu s herečkou odskočil ke své bývalé ženě. Laurinová nedokázala žít s vědomím, že je rozvracečkou rodiny. Radši se stáhla do ústraní a dnes si užívá společnosti svých dvou kopií.