A to není všechno, někteří podědili nejen geny, ale i vkus na partnery. Když se nedávno například objevila fotografie Avy Phillippe, jak jde po ulici se svým partnerem Owenem Mahoneym, fanoušci měli pocit, že zažívají déja vu. „Vypadá jako mladý Ryan, wow,“ komentoval snímek jeden z fanoušků. Posuďte sami.

VYBÍRÁ SI SLAVNÉ ŽENY

Jméno Charlie McDowell vám pravděpodobně nic moc neřekne. I když je jeho otec britský herec, rozhodně neplní stránky bulváru. Ty zvládne plnit jeho syn sám, a nikoli svou prací, ale výběrem partnerek. Nejprve měl dlouhodobý vztah s herečkou Rooney Marou, poté se objevoval po boku Emilie Clarke a teď pro změnu chodí s dcerou Phila Collinse Lily Collins (31). Otázkou ovšem je, na jak dlouho.

JAKO PŘES KOPÍRÁK

Čím je starší, tím více připomíná svého otce Toma Hankse. Podobně jako on měl Colins Hanks (42) dlouholetou partnerku, se kterou se ale rozešel, aby mohl být se svou novou láskou Samanthou Bryant. Letos v květnu to bude deset let, co se vzali a za devět měsíců se jim narodila dcera Olivia Jane Hanks. Že by osud?

RADĚJI V KLIDU

I když bravurně zvládá gesta svého otce Micka Jaggera, jeho povolání se jí příliš nezamlouvalo a stala se po matce Jerry Hall úspěšnou modelkou. I v případě partnera vsadila spíše na klidnější povahu než na rockera. Už dva roky je Georgia May Jagger (28) zamilovaná do spolumajitele francouzské restaurace Louise Lévyho, se kterým společně bydlí v New Yorku. Excentrický vzhled jí však zůstal.

NENÍ ŽÁDNÁ STYDLIVKA

Celý svět má dceru Melanie Griffith Dakotu Johnson (30) spojenou s rolí Anastasie Steelové, kterou si zahrála v trilogii Padesát odstínů..., kde se nechávala dobrovolně svazovat od zbohatlíka Christiana Greye. Když pak v roce 2017 začala chodit s frontmanem kapely Coldplay Chrisem Martinem, co myslíte, že všechny zajímalo jako první? Jak to má doma! To ale nikdy neprozradila.

RYCHLÁ VÝMĚNA

Vypadá to, že Romeo Beckham (17) jde ve stopách svého otce Davida a o partnerky rozhodně nemá nouzi. Sotva rodičům představil herečku Millie Bobby Brown, už randí s modelkou Miou Regan. Tu vzal dokonce i na romantický výlet do Paříže, kde si užívali vzájemné doteky. Třeba ji uvidíme i na maminčině přehlídce.

CO BY NA TO ŘEKL TÁTA?

I když se ji babička snažila držet od showbyznysu co nejdál, po osmnáctých narozeninách se geny muzikanta Kurta Cobaina a herečky Courtney Love naplno projevily. Sotva rok po svatbě se zpěvákem Isaiahem Silvou si Frances Bean Cobain (27) našla nového přítele, muzikanta Matthewa Cooka, a následoval drsný rozvod.

STEJNÝ VKUS JAKO REESE

To je ale podoba! Nelze si nevšimnout, že dcera Reese Witherspoon Ava Phillippe (19) má podobný vkus jako její matka. Loni v červnu se dala dohromady s Owenem Mahoneym, který se nápadně podobá jejímu otci Ryanu Phillippovi. Zajímavé je, že Ava je téměř ve stejném věku, jako byla Reese, když se seznámila s Ryanem. Bude mít vztah podobné pokračování?