Richard Genzer patří k vůbec nejznámějším tvářím českého showbyznysu. Lidé jej znají jako baviče se skvělým smyslem pro humor, který si nikdy nebere servítky a i nepříznivé zprávy dokáže přetvořit ve vtip. Teď mu samotnému ale moc do smíchu není. Prochází totiž nesmírně náročným rozchodem, jenž mu naprosto zlomil srdce.

Zlomeného ducha odjel léčit k moři

Svou partnerku Pavlu Kalinovou nesmírně miloval a i nadále miluje. Z nejasného důvodu se ale jejich vztah rozpadl a krásná Pavla Genzera opustila. Bavič se tak raději sbalil a odjel do Chorvatska, kde doufá, že přijde na jiné myšlenky. Z jeho slov pro primácký pořad ShowTime je patrné, že prožívá opravdu těžké chvíle. „Odešla, stýská se mi a moc ji miluju. A to je všechno, co k tomu řeknu,“ uvedl v krátkosti dle webu eXtra.

Geňa si své přítelkyně velmi vážil. „Pavla je moc krásná a já pořád nechápu, jak takový idiot jako já měl takové štěstí, že jsem ji potkal a ona se do mě zamilovala. Jsem šťastný jako už dlouho ne,“ uvedl v jednom z rozhovorů pro Blesk v roce 2019. O to větší ranou odchod jeho lásky pro komika byl.

Smůla se mu lepí na paty

Richard Genzer prochází již delší dobu poměrně smolným obdobím. Stejně jako ostatní umělce i jeho pochopitelně finančně ovlivnila pandemie koronaviru. K tomu všemu ale před několika měsíci naletěl podvodníkovi. „Stavěl jsem hausbót a ten frajer mě podvedl. Teď by se mi ty peníze šikly. Podvedl mě o dva miliony, říkal jsem si, že to je v pohodě, že to nadělám. Ale už jsem minus čtyři miliony,“ řekl v prosinci loňského roku v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Již tak nepříznivé období, které je samo o sobě velmi náročné, tak ještě dorazil bolestivý rozchod. Snad se Geňa z nešťastné lásky brzy vzpamatuje a v plné síle a s úsměvem se vrátí k tomu, co mu jde nejlépe – k šíření smíchu, legrace a radosti.