Diváci ji podporovali, proto se po vyřazení chtěla věnovat showbyznysu. To jí ale nevyšlo a v médiích se přestala ukazovat. Živila se jako striptérka do té doby, než po tříměsíční známosti s Pavlem Tesařem v roce 2007 otěhotněla. S Tesařem se ale ještě před narozením dcery Isis Paoly rozešla, a tak zůstala na holčičku sama. Kvůli nevhodným hygienickým podmínkám a špatné péči jí však úřady dcerku odebraly. (Zdroj: www.ahaonline.cz, žhavé drby, listopad 2008)

Dítě pak vychovávali expartnerovi rodiče. Nějakou dobu o Regině nebylo slyšet. Divákům se pak připomněla o dva roky později ve speciálním dílu televizní show Prostřeno, kde ukázala své nuzné poměry a život v zahradní chatce bez vody.

Během let si stále stěžovala na nedostatek financí a touhu změnit svůj život. Což se jí zřejmě podařilo a zdá se, že se vše v dobré obrátilo a Regina konečně našla svou cestu. Dnes má založený facebookový profil Regina Agia a na svém YouTube kanále před dvěma měsíci začala propagovat svou knihu Vesmírný tanec. Ta má pomoci lidem, aby poznali sami sebe a odpoutali se od pozemského a obyčejného života. „Máme velikou šanci začít žít jiné životy než v tom kolečku pro křečky. Podívej, co po mně zdědíš – kolečko, z práce do práce, kolečko, nemít čas na svou duši, na ty věci, co milujeme, na ty věci, které chceme tvořit... Takže brzy se uvidíme v nové době, v době, kdy většina lidí bude vědět pravdu o tom, jak jsou speciální,“ slibuje blonďatá krasavice ve videu. (Zdroj: YouTube, https://www.youtube.com/watch?v=XVjzW0-eemA&t=98s)