Jsem jiná

Její nejslavnější role ve filmu Pravá blondýnka jí byla šitá na míru, ale dnes už ji bere spíš jako prokletí. Lidé ji vnímají jako hlupačku, která má mnohem více štěstí než skutečného talentu. Od natáčení uplynulo už téměř dvacet let a Reese se své vizáže stále drží. Na druhou stranu ale trpí depresivními stavy, že je pro ni mnohem těžší dosáhnout upřímného uznání. Musí se snažit dvakrát tolik, aby dokázala, že nemá jen hezkou tvář. Minisérie Sedmilhářek, kde excelovala herecky i jako producentka, hvězda na chodníku slávy a oscarová soška za hlavní roli ve filmu Walk the line z ní ale dělají hvězdu první velikosti a pro pochyby není místo.

Hypnóza

Reese Witherspoon ztvárnila desítky rolí a nevyhnuly se jí ani erotické scény. Zatímco její kolegové se posilňují alkoholem, ona na to jde jinak. Ve dny, kdy se musí odhalit a hupsnout do postele, vodí s sebou hypnotizéra, který jí "vyčistí" hlavu. Natáčení takových scén si neužívá, ale při natáčení filmu Divočina se probudilo její producentské cítění a vydupala si, aby byla do filmu zařazena část, kde si užívá ve třech. Vše dopadlo na jedničku a scéna vypadala skutečně realisticky. Ani tady se ale Reese bez svého hypnotizéra neobešla.

Něco navíc

Nepotrpí si na okázalá sídla a blízko Zuma Beach si pořídila farmářský domek.

Už roky používá jemnou vůni Amber Musk od Aerin.

V dětství žila několik let v Německu, ale tamní řeč se nikdy nenaučila.

Je to snadné

Herečka měří pouhých 156 a bez podpatků by se na červeném koberci mohla velice snadno ztratit. Nepatří sice mezi habánky, ale i ve 43 letech se pyšní štíhlou postavou a vyznává jednoduchý módní styl. Nemá ráda experimenty ani slepé následování trendů. Do společnosti s oblibou vynese velkou večeřní s vlečkou nebo zdobené minišaty, ale jinak dává přednost pohodlí. Je královnou džínových kalhot, svetrů, košil, nápaditých halenek a luxusních kabelek.

V bohaté galerii najdete inspiraci, jak svůj jednoduchý šatník osvěžit, aniž byste utrácela majlant a balancovala na hraně vkusu.