Miriam Chytilová

Herecká kariéra Miriam Chytilové se začala psát, když se ve svých sedmi letech zúčastnila castingu a uspěla. Objevila se ve filmu Adam a Otka a později v roli Klárky v Tajemství proutěného košíku. Herectví jí bylo blízké, vystudovala Státní konzervatoř v Praze a působila v Hanáckém divadle v Jihlavě a Divadle J. X. Šaldy v Liberci.

V roce 1992 si její srdce získal dabing. Téměř od začátku je dvorní dabérkou Jennifer Aniston alias ztřeštěné Rachel ze seriálu Přátelé. Měla to štěstí a setkala se s ní, byla nadšená. Svůj hlas propůjčila i Jodi Foster nebo oscarovému filmu Amadeus Miloše Formana.

Ekologické cítění ji přivedlo do občanského sdružení Akcie přírody. Má za sebou bouřlivý rozvod, ale nad vodou ji drží dvě dcery a práce, pro kterou by dýchala.

Jennifer Aniston

Část svého dětství prožila Jennifer Aniston v Řecku, ale jakmile se přestěhovala s rodiči do New Yorku, začala navštěvovat waldorfskou školu a propadla divadlu. V roce 1990 získala hlavní roli v seriálu Molloy, kde hrála po boku brilantní Mayim Bialik, ale její kariéra ke hvězdám nesměřovala. Zlom přišel o čtyři roky později v seriálu Přátelé. Role Rachel Green, zbohatlické dcerky, která neví, co se životem, se zhostila dokonale. Následovala smršť pravých amerických komedií, které jsou Jennifer psané téměř na míru - Marley a já, Millerovi na tripu nebo Šéfové na zabití.

Její osobní život tak medový není. Po nevydařeném manželství s Bradem Pittem, které ztroskotalo na nevěře s Angelinou Jolie, si prošla několika vztahy, ale její srdce na čas získal až Justin Theroux. I s ním už ale podepsala rozvodové papíry a zbavuje se domu v Bel Air.