Vévodkyně Kate už od začátku jasně demonstruje svůj vytříbený cit pro módu a je na míle vzdálená zhýčkané princezně. Členka královské rodiny nereprezentuje jen svým chováním, vystupováním a podporou charity, na Kate jako manželku budoucího krále jsou kladeny mnohem větší nároky bez možnosti oddechu. Ve své šatní skříni ukrývá módní "lahůdky" od Alexandera McQueena a stálice Jenny Packham i obyčejné džíny, jezdecké kozačky a boty na klínu, které nosí, když se královna vzdálí.

Obyčejná a přece jiná

Kate sází na klasické střihy. Padne-li kabátek nebo střih šatů, rázem se v jejím šatníku objeví v několika barevných obměnách. Bláznivá móda a slepé sledování trendů, kterým občas podlehne její švagrová vévodkyně Meghan, je Kate naprosto cizí. I v civilu upřednostňuje pohodlí a námořnické tričko s pruhy, úzké džíny a ležérní sako jsou pro ni jasnou volbou.

Svým chováním, srdečností a způsobem výchovy třech uličníků je přirovnávaná k princezně Dianě. Ta si s módou nikdy netykala. Nedbala pravidel ohledně zahalených ramen, výstřihů, páskových střevíčků nebo barevných laků na nehty a očních linek.

Magie nestojí ani za účesem a líčením vévodkyně. Precizní foukaná a jemné vlny jsou pro ni poznávacím znamením. Jediný odvaz, ke kterému Kate u svého kadeřníka svolila, byl o něco světlejší odstín a ofina. Nebylo to ale to pravé ořechové a už je vše zase ve starých kolejích.

Ve stopách Kate

Vévodkyni její módní styl skutečně sedí. Zamilujte se do jednoduchosti a vytvářejte nadčasové outfity, které nebudou vyčnívat z davu, ale lidé se za vámi i tak otočí. Úporná snaha se v módě už dávno nenosí.