Melanie Griffith

Americká herečka na své půvaby nalákala mnoho mužů, čtyřikrát se vdala a čtyřikrát rozvedla. Z toho dvakrát s Donem Johnsonem, se kterým má dceru, dnes úspěšnou herečku a hvězdu triologie Padesát odstínů, Dakotu. Nemusela si muže držet pro slávu, sama se objevila v reklamě v pouhých devíti měsících a dotáhla to až na Zlatý globus a oscarovou nominaci za film Podnikavá dívka. Vedle Antonia Banderase se objevovala dlouhých 19 let, ale ani čtvrté manželství narozdíl od záliby v plastikách nevydrželo. Stopy po divokých večírcích a alkoholu sice zahladila, ale některé rysy z obličeje nadobro vymizely.

Courteney Cox

Puntíčkářská Monika Geller z kultovního seriálu Přátelé se narodila úspěšnému nexwyorskému podnikateli, který se do ní snažil promítnout své ambice a dohnal ji ke studiu architektury. Courteney ale zlákala televize a modeling, pro který měla ty nejlepší předpoklady. V roce 1985 v televizi poprvé použila slovo "perioda" v reklamě na Tampax. A tímto úsměvným gestem se dostala do podvědomí široké veřejnosti. Zbývalo deset let, než se prodrala konkurzem do Přátel, a tak randila. Jejímu hledáčku neunikl Adam Duritz ani Michael Keaton. Courteney není prvoplánová kráska, ale má své kouzlo. Bohužel se se stářím vyrovnává těžko a plastického chirurga navštěvuje nezdravě často. Její dobrá přítelkyně Jennifer Aniston by ji mohla poučit, jak bojovat s přibývajícími roky s grácií.

Nicole Kidman

Oscarová herečka Nicole Kidman se narodila australským rodičům v havajském Honolulu. Nepřipouštěla si možnost, že by se nestala herečkou. A její sen se splnil. Dostalo se jí ocenění BAFTA, Zlatého globu i Oscara a nespočtu nominací. U filmu našla i svou první lásku. Na začátku devadesátých let se provdala za Toma Cruise a po marných snahách o početí si adoptovali malu Isabellu a Connora. Manželství bohužel nevyrželo a lví podíl na jeho rozpadu nese Tomova víra ve scientologii. Její představitelé označili Nicole jako zcela nevhodnou ženu, navíc byla dozajista ovlivňována pragmatickými myšlenkami svého otce, který se živí jako psycholog. V roce 2006 se provdala za country zpěváka Keitha Urbana a láska trvá dodnes. Stejně pevná je i láska k plastikám a menším úpravám zevnějšku. I po padesátce vypadá úchvatně a téměř panenkovsky, ale při bližším prozkoumání je vidět, že vřelý úsměv nebo zběsilé posunky už dělají Nicole problém. Je čas s tím přestat!

Marcia Cross

Jako mladá dívka odjela do Los Angeles, aby si splnila svůj herecký sen. Než se tak stalo a prosadila se mezi všudypřítomnými kráskami lačnícími po zářné kariéře nebo sňatkem s bohatým investičním bankéřem, vystudovala psychologii. V roce 1992 získala epizodní roli v seriálu Melrose Place, ale zalíbila se tak moc, že se v něm objevovala dlouhých pět let. Záhy pustila slávu k vodě, dodělala si magisterský titul a na čas si založila vlastní praxi. Skutečnou slávu jí přinesl až seriál Zoufalé manželky a role Bree Van Den Kampové. Na lásku čekala opravdu dlouho, až ve svých 44 letech se provdala za bankéře Toma Mahoneyho a založila s ním rodinu. Krásná zrzka má i pár let po překročení padesátky pleť jako batole a platí za to vysokou daň. Její strnulý výraz dnes už nikoho nepřekvapí, ale v seriálu Quantico, kde momentálně hraje, se její emoce beze slov a gest odhadují těžko.