#clanek|3963671#

Rodiče na baterky

Sarah Ferguson, matka princezen Beatrice a Eugenie a bývalá manželka prince Andrewa, je korunovanou černou ovcí královské rodiny. I když spolu manželé 22 let po rozvodu konečně našli společnou řeč, sám vévoda z Edinburghu si dal říct a zapózoval společně s Fergie na svatbní fotografii a dívky rozvodem rodičů nikdy netrpěly, smůla se jí lepí na paty. Nevědomky i vlastní vinou. Jednou je popotahována za korupční skandály, jindy si zapomene kalhotky, pak se pře o výši alimentů nebo se neobratně vyhýbá více než dvacetiletému trestu za mřížemi.

Princezna Eugenie má s matkou velmi blízký vztah, ale musí pečlivě oddělovat styky s ní a aktivity, které se pojí s charitou nebo přímo královskou rodinou. Podzimní svatba rodinu svedla dohromady, možná příchod malého princátka stmelí rodiče ještě víc.

Vyvolený

Na tradiční lyžovačce ve Švýcarsku, kde královská rodina vlastní chatu, se princezna Eugenie seznámila s Jackem Brooksbankem. V té době pracoval jako barman a srdce mladé dívky získal téměř okamžitě. Tlak okolí a udržovaný vztah se členkou královské rodiny ho dohnal zpátky do školy a k budování lepší kariéry. Dnes je evropským ambasadorem firmy Casamigos tequila.

To princezna Eugenie zůstala v oboru svého studia a věnuje se anglické literatuře a historii umění.

#clanek|4001043#

Pomoc z Česka

Princezna Eugenie měla vždycky pár kilo navíc, které jí dělaly naducané tváře. Před svatbou tak oslovila známou výživovou poradkyni Gabrielu Peacock, která usměrnila princezniny chutě a vtěsnala do nabitého programu pravidelný pohyb. Každé ráno běhala a k večeru potila krev v posilovně. Vyplatilo se. Pět měsíců po svatbě Harryho a Meghan, kde nebyla ve formě a ani nedodržela dress-code, oblékla světle modré šaty z tvídu a odhalila macatá stehna, vypadala u oltáře téměř pohádkově.

Šaty se spadlými rameny, výstřihem na zádech odhalujícím jizvu po operaci páteře a útlý pas byly trefou do černého/bílého.

Na pomoc české odbornice, která se stará o jídelníček hvězdy Top Gearu nebo herečky Anny Friel, se spoléhá dodnes. Její potravinové doplňky zrychlují metabolismus a zabraňují ukládání tuků. Chce-li princezna vystoupit ze stínu vévodkyň, musí mít nad sebou bič. Konkurovat krásou štíhlé Kate a jógou zocelené Meghan je těžké.

#clanek|3966116#