Kim Kardashian a její manžel Kanye West si dvě mladší děti prý ve skutečnosti nechali odnosit náhradní matkou ze zdravotních důvodů. Když Kim čekala své předchozí dvě děti, holčičku North a chlapečka Sainta, měla problémy s placentou a rizikové těhotenství. Další těhotenství by tak podle všeho ohrozilo na životě nejen dítě, ale i samotnou hvězdu. Nakonec tedy slavnému páru porodila náhradní matka dceru jménem Chicago West a syna Psalma.

No a které další hvězdy se rozhodly pro náhradní matky, a které se také se svou zkušeností svěřily?

Elizabeth Banks

Herečka podle svých slov vždy toužila po vlastním dítěti a možnost využít služeb náhradní matky pro ni byla velmi složitá. ,,Mé kamarádky mě přesvědčily tím, že mi popisovaly, jak se cítily po tom, co držely v náručí vlastní dítě. Prý okamžitě na celé těhotenství zapomněly.To mě přesvědčilo, že oněch devět měsíců není k navázání vztahu s dítětem tak podstatných. Začala jsem se tedy více soustředit na dítě a ne na těhotenství." Dnes má Elizabeth díky náhradní matce dva syny Felixe a Magnuse.

Nicole Kidman

Nicole má zkušenosti s adopcí. Během manželství s Tomem Cruisem adoptovali dvě děti Connora a Isabellu. Se svým druhým mužem zpěvákem Keithem Urbanem se jí podařilo otěhotnět a v roce 2008 přivedla na svět dceru Sunday. V roce 2010 manželé oznámili světu narození své druhé dcery Faith, kterou jim porodila náhradní matka. ,,Neexistují slova, která by vyjádřila vděčnost všem, kteří se na zázraku zrození naší dcery podíleli."

Lucy Liu

Lucy je známá úzkostlivou ochranou svého soukromí a tak svět doslova šokovala tím, když se v roce 2015 přes Instagram pochlubila fotografií svého syna Rockwella Lloyd Liu. Lucy chlapce podle všeho vychovává sama a v rozhovoru pro US Weekly přiznala, že jí dítě porodila náhradní matka. Devětačtyřicetiletá herečka je dnes podle svých slov šťastnější, než kdykoliv předtím.

Sarah Jessica Parker

Herečka a designérka obuvi Sarah Jessica Parker s manželem Matthew Broderickem mají syna Jamese Wilkieho, který se narodil v roce 2002. Pár ale toužil ještě po jednom dítěti. Bohužel přirozenou cestou se jim to už nepodařilo, a tak se rozhodli využít služeb náhradní matky. V roce 2009 se tedy stali rodiči dvojčat Marion a Tabithy. ,,Nemohli jsme uvěřit tomu štěstí, že se nám nakonec opravdu podařilo mít další vlastní děti. Víte, když tak dlouho doufáte a zázrak se nekoná, nevěříte už ničemu," přiznala Parker.

Ellen Pompeo

Herečka Ellen Pompeo porodila své první dítě dceru Stellu v roce 2009. To, že jí druhé dítě porodila náhradní matka, chtěla udržet v co největší tajnosti. Světu tak prozradila, že je dvojnásobnou matkou až dva měsíce po narození Sienna May Ivery. ,,Byla jsem přímo u toho, když lékař zavedl naše embryo do těla náhradní matky. Nejdřív mi naše miminko ukázali pod mikroskopem a pak už jsem jen držela tu statečnou ženu za ruku a společně jsme se modlily k bohu. Ten naše motlitby vyslyšel a my teď máme naší úžasnou malou holčičku," popsala Pompeo.

Katey Segal

Hvězdu seriálu Ženatý se závazky asi netřeba popisovat. Prostořeká Peggy v devadesátých letech bavila doslova celý svět. Katey je matkou dvou dětí, ale se svým současným manželem se jim nepodařilo mít vlastního potomka přirozenou cestou. ,,Můj muž neměl vlastní děti a tak jsme si začali pohrávat s myšlenkou, že oslovíme lékaře, aby nám pomohli. Vzhledem ale k mému věku jsme se rozhodli, že naše embryo odnosí cizí žena." A tak se také stalo, že Katey ve svých 52 letech přivítala na svět dceru Esme.

Tyra Banks

V září 2015 Tyra Banks potvrdila, že podstoupila léčbu plodnosti, aby mohlo být její vajíčko uměle oplodněno a následně, aby ji a jejímu muži cizí žena odnosila a porodila dítě. V lednu 2016 se tak narodil York Banks Asla. ,,Má moje prsty a velké oči a tatínka Erika pusu a bradu. Každý den děkujeme té úžasné ženě, tomu andělu, za to, že nám porodil naše dítě," prozradila modelka.