Velkolepá svatba se uskutečnila v luxusním sídle Dimora delle Balze v sicilském městě Noto. Veškerá pozornost se ovšem už od příprav soustředila na nevěstinu svatební róbu, kterou navrhla designérka Dioru Maria Grazia Chiuri. Velký den slavné dvojice a jejich sedmiměsíčního synka se tak změnil spíš v prezentaci světové módní značky, ostatně zahraniční média nic jiného než nevěstiny outfity ani nekomentují.

#clanek|3582259#

Nutno ovšem dodat, že se blonďatá Chiara stala slavnou a bohatou právě díky módním gigantům, kterým se zalíbil její blog The Blond Salad a začaly ji sponzorovat. A protože si mladá Italka udržuje přízeň 14 milionů instagramových fanoušků pravidelným zveřejňováním fotografií ze soukromého života, musela se pochlubit i s fotkami svatebními.

"Zpočátku jsem chtěla něco netradičního," okomentovala Chiara princeznovské šaty, které oblékla na obřad, "ale Maria Grazia Chiuri mě přesvědčila, že svatební róba může být tradiční a moderní zároveň." Krajkový korzet a nadýchanou suknici doplnily na zakázku vyrobené lodičky, na kterých je uvedeno nevěstino jméno.

Na následnou recepci se pak Chiara dostavila v bohatě vyšívaných šatech v barvě šampaňského, které zdobily mimo jiné verše z písní jejího novomanžela. A aby drahocenná sukně nepřišla k úhoně během nočních oslav, Chiara ji později vyměnila za krátkou baletní sukýnku, ve které se mohla lépe pohybovat.