Sídlo s obytnou plochou přes 770 metrů čtverečních se nachází v luxusní oblasti Beverly Crest. Taylor a Wilding na něj podle vyprávění narazili náhodou, když jeli kolem a všimli si cedule „Na prodej“. Protože však v tu chvíli v domě nikdo nebyl, přelezli plot jak malí školáci, aby se tu trochu porozhlédli. Místo si okamžitě zamilovali a rozhodli se ho koupit.

Psal se rok 1954 a oslňující Elizabeth byla na vrcholu slávy. Chvíli to vypadalo, že se jí splní i sen o šťastně fungující rodině. S Wildingem se dočkala dvou synů, už během roku 1956 ale manželství přestávalo klapat. O 20 let starší partner se neúspěšně snažil oživit svou filmovou kariéru a své nenaplněné ambice kompenzoval tím, že si zval domů striptérky, zatímco Liz natáčela. Alespoň to tehdy tvrdila bulvární média. Ať už to byla pravda nebo ne, rozvod na sebe nenechal dlouho čekat.

Dům v Beverly Crest zůstal Taylor, ale brzy nato putoval novému majiteli. V současné době je opět na prodej, a to za 15,9 milionů dolarů (asi 350 milionů Kč). Plot už dneska zřejmě jen tak nepřelezete, abyste si ho prohlédli, nicméně určitou představu si můžete udělat aspoň z fotogalerie. Nemovitost o šesti ložnicích a sedmi koupelnách zaujme pečlivou zahradní architekturou a nabízí úchvatné výhledy na Los Angeles a Tichý oceán.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!