U příležitosti svých blížících se 40. narozenin se dokonce nechala manželem zvěčnit na dovolené v plavkách a fotku se nezdráhala zveřejnit na sociálních sítích. Aby také ne, tvrdý trénink, který podstupuje, kvůli náročným akrobatickým číslům, jež předvádí na svých show, je znát a má i ve svém věku a po dvou dětech úžasnou figuru!

Od křoví po hvězdu

Hudební kariéra Alecie začala již ve velmi nízkém věku. Její otec, který hrál na kytaru a rád zpíval, ji přivedl k muzice. Už na střední zpívala v místní kapele a pak přičichla k R'n'B. Ačkoli my ji známe spíše jako rockovou či poprockovou zpěvačku, mezi její největší vzory patří právě R'n'B zpěvačka Mary J. Blige, rapper 2Pac a reggae legenda Bob Marley. Pink zpívá mezzosopránem, i proto se její hlas hodí téměř na jakýkoli styl zpěvu.

Ve svých šestnácti letech natočila první demo a hostovala na deskách Diany Ross, 93 Degrees a dalších umělců. Prakticky od začátku kariéry stojí Pink na špici a neslezla z ní. Natočila sedm studiových alb a momentálně jede své šesté světové turné.

Divoké mládí

V mládí platila za velkou rebelku, holdovala večírkům do rána, alkoholu nikdy neřekla ne a jednou se dokonce předávkovala drogami a skončila v nemocnici. Vydělávala si nejrůznějšími pracemi včetně práce v McDonaldu. Od svých patnácti let ale nejí maso. Její bujaré mládí mělo ale pozitivní vliv na její tvorbu a kariéru. Pink je jednou z nejúspěšnějších zpěvaček světa a objevuje se tu a tam i ve filmech. Vidět jste ji mohli například ve filmu Charlieho andílci 2: Na plný pecky, kde hrála rozhodčí na motocrossových závodech.

Velká láska

K motocrossu má ostatně velmi blízko, její manžel Carey Hart byl profesionálním závodníkem a sama Pink s oblibou na motorkách jezdí. Během Careyho závodu ho Pink dokonce požádala o ruku velkou cedulí na které bylo napsáno: "Vezmeš si mě?" a na druhé straně: "Myslím to vážně!". Carey se tehdy málem vyboural, ale naštěstí jen málem a Pink si tak nakonec vzal.

Manželství však bylo poměrně dost bouřlivé. Pár se hodně hádal a nakonec se v roce 2008 odloučili. Pink dokonce vypsala rozvodové papíry, pak se však opět usmířili, oba zjistili, že spolu chějí být a v roce 2011 se jim narodila dcerka Willow, v roce 2016 následoval syn James. Z Pink je od té doby zcela vyklidněná a vyrovnaná žena, která kromě práce věnuje čas hlavně rodině a za svůj koníček již nepovažuje pařby do rána.

Kromě zpěvu a rodiny věnuje hodně času charitě a ochraně přírody. Je ambasadorkou UNICEF a také velmi aktivně bojuje za práva zvířat a podporuje organizaci PETA. Hojně kritizuje nejen svou kolegyni Beyoncé za nošení pravých kožešin, ale pustila se i do prince Williama za to, že pořádá hon na lišky. Poslala tehdy jemu i královně velmi rozhořčený dopis. Její texty jsou vždy plné emocí a pochopení a patří mezi nejoblíbenější zpěvačky na světě.