Diskutujte: Připadá vám Petr Kolář jako rodinný typ?

Když Story před časem zpovídalo Zuzanu Kolářovou, nabíralo rozvodové řízení se zpěvákem PETREM KOLÁŘEM (44) konkrétních rozměrů. Naštěstí se dnes už exmanželé celkem bez problémů na všem dohodli, o nějakých nechutných tahanicích rozhodně nemohla být řeč.

Petře, už jste rozvedení?
De facto ano. Už chybí jen podepsat poslední papír. To už je jenom formalita, protože před třemi týdny už jsme přišli s dohodou, takže všechno šlo opravdu rychle a bez problémů.

Takže jste podle dohody zůstal bydlet ve společném domě a manželka se syny se odstěhovala?
Přesně tak, bylo to na její přání – chtěla se s dětmi odstěhovat. Ale bydlíme kousek od sebe, je to asi kilometr. Třeba jen kvůli tomu, aby nemuseli měnit školu, je to super.

Jak často se se syny vídáte?
Není problém. I denně, ale na to není vždycky čas. Snažíme se to dělat hezké a přijatelné pro všechny.

A co děti? Nezaznamenaly nějakou rodinnou nepohodu? Že se mezi rodiči něco děje…?
Ne, to rozhodně ne. Fungovali jsme jako normální rodina, ale se starším synem jsme včas celou situaci probrali a snažili se mu vše rozumně vysvětlit.

Vaše nevěra, při níž vás fotografové přistihli, ale zřejmě nebyla hlavním důvodem rozpadu vašeho vztahu…
To byl nepříjemný úlet, který tomu nepřidal, ale nebyl hlavní příčinou. Já jsem člověk, který když doma necítí pohodu, tak ji hledá jinde, to je přirozené. S manželkou jsme už dlouho měli na život rozdílné názory. Ale jak se říká, všechno špatné je k něčemu dobré.

Daly vám tu nevěru „sežrat“ vaše posluchačky a fanynky?
Já myslím, že ne. Všichni to vzali tak, že takové věci se občas stávají. To, že se dva lidi rozcházejí, se stává, akorát na mě je víc vidět. Myslím, že nejsem první ani poslední a mnoho lidí si prošlo něčím podobným. Takže jsem se spíš překvapivě setkal s podporou.

A je někdo nový na obzoru?
Tahle otázka se nabízí. Ale já fakt nemám čas. Nechám tomu volný průběh. Teď nic není, ale kdo ví, třeba to přijde, co já vím.


Petr byl nedávno po dlouhé době veřejně k vidění v roli tatínka - byl se starším synem na akci v ZOO.

Tip KAFE.CZ

Celý rozhovor si můžete přečíst v nejnovějším čísle časopisu STORY, který je právě v prodeji.