Věk je jen číslo

Psal se rok 1984 a Peter Nagy se svou kapelou Indigo odehrál v Banské Bystrici svůj první koncert a o rok později vyhrál v anketě Zlatý slavík. Převálcoval svého kolegu Miroslava Žbirku (67), rozjel nekonečnou šňůru zábavy a na bohémský život nedal dopustit. Přespával v autě a žil pro své fanoušky. Při výběru muzikantů měl šťastnou ruku a společně táhli za jeden provaz. Ani po pětatřiceti letech na scéně na něm ale není rychlé tempo znát. Nagy vždy dbal na zdravý životní styl. Odmítá cigarety i alkohol a snaží se nepřejídat. Jen dobrému vínu neumí odolat. Vždy měl blízko k pohybu, rád jezdí na kole a pravidelně chodí do posilovny.

Dieta

Když je nejhůř, nasadí dietu, která zaručuje rychlý výsledek.

Pije jen vlažnou vodu (bez bublin a příchutí) a zvýší příjem citrusových plodů a celozrnných výrobků, ovesných vloček a psylia. Příjem vlákniny je pro jeho dietní plán klíčový, rychle zasytí a dobře působí na trávicí systém.

Soukromí

Ve třiceti se oženil s tlumočnicí Janou a narodil se mu syn Filip. O pár let později přišel rozvod a pár epizodních vztahů. Víc o svém soukromí zpěvák nemluví a na zvídavé otázky odpovídá úsměvem. Rád se obklopuje mladými dívkami a jejich společnost si nadmíru užívá.

Vášeň č. 2

Mimo koncertní haly je Peter Nagy vášnivým fotografem. Svými akty proslul daleko za hranicemi Slovenska a výstavu jeho fotografií hostil i Bratislavský hrad. Stal se jedním z fotografů časopisu Playboy a v roce 2007 fotil v rámci soutěže Česká Miss.

Několikrát do roka vyráží fotografovat i do zahraničí a balancuje na hraně zákona. Adrenalin zažil v Singapuru, na Kubě a v Keni, kde je focení žen (a aktů) přísně zakázáno. Mezi místními rybáři našel spřízněnou duši a společně vypluli na moře, aby mohl Nagy jednotlivé modelky nafotit aspoň na loďce.

Nejradši ale fotí svou oddanou fenku, kterou si vzal z útulku.