Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes opět pár slov ke známé moderátorce.

Závislá na lásce?

Tereza to měla s muži vždycky těžké, žádný vztah jí moc dlouho nevydržel. Důvod? Do každého šla doslova po hlavě, jak tvrdí její okolí, většinou si na tom, do koho se zamilovala, vytvořila citovou závislost. Prostě ho samou láskou „utloukla“! To ovšem žádného muže dlouho nebavilo.

Víc máma než milenka

Zlom přišel na podzim roku 2006, kdy se dala dohromady s Jiřím Chlebečkem. Ten jí zjevně dokázal poskytnout potřebnou oporu a Tereza našla sama sebe. Na jaře 2008 se jim narodila dcera Natálka a vypadalo to na úplnou partnerskou pohodu. Když se Tereza před měsícem spakovala i s dětmi a od Jiřího se odstěhovala, bylo to celkem překvapení. Prý ji potkalo to, co řadu žen, které mají malé dítě – byla víc máma než milenka, což partner neunesl. Dokonce si údajně našel jinou. Tyto spekulace se ale nestačily potvrdit. Tereza se k Jiřímu vrátila, protože přehodnotila své postoje a rozhodla se spravedlivě rozdělovat pozornost mezi partnera a děti. Dost možná jí ale také docházely peníze – sama přiznala, že životní úroveň si po odchodu od partnera udržuje jen díky úsporám. Takové zásoby se rychle tenčí.

Dobrá zpráva pro fanoušky

Vztahová krize Terezy Pergnerové s Jiřím Chlebečkem zapříčinila ale jednu pozitivní věc, kterou ocení především moderátorčini fanoušci. Ačkoli Tereza chtěla dát šoubyznysu nadobro vale, teď je všechno jinak. Televize Prima, která už jednou Tereze podala pomocnou ruku a ona se jí za to skvěle odvděčila (i díky ní měli VyVolení takovou sledovanost), pro ni chystá nový pořad. Zatím netuším, o co půjde, ale Tereza už prý zkouší. Tak uvidíme...

Jaký pořad byste si pro Terezu Pergnerovou představovali vy?