Jako každé předávání cen, i to letošní, které bylo jich čtyřiačtyřicáté, bylo zároveň i přehlídkou šatů. Hvězdy, které měly nějakou nominaci se snažily zaujmout i svým vzezřením a to mnohdy velice extravagantními šaty. Jako vždy se mísily modely, které byly umírněné, jako u Victorie Beckham, která si oblékla jednoduchý bílý kalhotový kostým, s modely, nad kterými zůstával rozum stát. Barevně předávání ovládla červená barva a rafinované rozparky až na stehno. Tak moc, jak si dámy dávaly záležet na šatech, dost často kašlaly na své účesy a make-up, některé přišly dokonce bez nalíčení.

Co se extravagance týče, rozhodně se do popředí probojovala Rita Ora, která byla pozvaná jako čestný host a zpívala píseň Let You Love Me. Sice neměla nic moc účes, ale její modrozlaté šaty a kozačky vysoko nad kolena, byly skutečně velice zajímavé a neobvyklé. Nebyla ale sama, kdo zvolil neobvyklý model.

Ze všech nominovaných si nejvíce cen odnesl korejský boyband BTS, který si odnesl čtyři sošky a Avengers: Infinity War, kteří měli šest nominací a proměnili tři, včetně nejlepší herečky pro rok 2018. Tu si odnesla Scarlett Johansson.

V galerii najdete výběr těch nejzajímavějších módních kreací.