O Pauline Porizkove, jak jí říkají ve světě, jsme teď častěji slýchali díky náhlé smrti jejího manžela, 75letého rockera Rica Ocaska ze skupiny The Cars. Ocasek zemřel na následky srdeční choroby ve svém bytě v New Yorku a Pořízková byla tou, kdo jeho bezvládné a zdánlivě spící tělo našla.

,,Ric byl doma a zotavoval se z operace," píše topmodelka na Instagram, o jakou operaci šlo však neupřesnila. ,,Naši dva synové, Jonathan a Oliver a já jsme se postarali o to, aby měl pohodlí, objednali jsme jídlo a koukali se na televizi."

,,Když jsem mu v neděli ráno přinesla do pokoje kafe, stále spal. Dotkla jsem se jeho tváře, abych ho probudila. Tehdy jsem poznala, že během noci pokojně zemřel."

Pořízková a Ocasek se rozešli a žili v odloučení, rozvod se měl uskutečnit ještě letos. Supermodelka, která si i zahrála ve filmu Her Alibi a objevila se po boku Evy Longorie v seriálu Zoufalé manželky se teď bude nějakou dobu stranit veřejnosti a truchlit v soukromí. Před smrtí manžela se ale českým fanouškům moc neukazovala a věnovala se rodině. Teď se prý chystá si druhou polovinu života užít plnými doušky.

Podívejme se tedy, jak moc se od dob své největší slávy změnila.