Pavlína Lubojatzky na sebe upozornila už po několika epizodách Masterchefa. Ačkoliv je drobné postavy, od začátku v lidech vyvolávala doslova obří emoce.

Divákům soutěže vadí afekt Pavlíny, její vyjadřování, časté stěžování, či brek, a mnohdy do hysterie zacházejícího chování. Ačkoliv kuchařka na většinu lidí působí až nesympatickým dojmem, v Masterchefovi zatím proplouvá od jednoho dílu k dalšímu, a to je nejspíš kámen úrazu.

Samotná Pavlína začala vnímat negativní komentáře na svou osobu zhruba od páté epizody, největší vlnu nenávisti ale dostala až po odvysílání dílu, ve kterém vyhrála možnost uvést do řetězce Boulevard svoji bagetu. To, co přišlo, totiž absolutně nečekala! Jak se se situací Pavlínka vyrovnala? A proč tvrdí, že ve vysílání nebyla ona?

Pavlínka není zrovna oblíbená, v soutěži se jí ale daří!

Pavlína Lubojatzky pro web Extra.cz popsala, jak se poslední dny vyrovnává s obrovskou vlnou nenávisti, a kdy začala sledovat, že mění postoj diváků vůči její osobě. "Mám dojem, že to byl pátý díl. Myslím, že tehdy jsem se trochu více otevřela divákům. Navíc tam byl můj životní příběh, hodně prostřihů ze zpovědnice, a hlavně jsem bojovala o zástěru se jménem, která mi vždycky maličko utíkala," vylíčila Pavlínka začátek celé kauzy.

Když se však Lubojatzky na sebe dívala na televizní obrazovce, sama se nestačila divit. Prý ji nepoznávali přátelé, rodina a hlavně ani ona sebe! "Ostatní soutěžící mi volali a ptali se mě, co se mi stalo, že tam působím úplně jinak. A já se jim nedivím, sama jsem se nepoznávala," přiznala zapálená kuchařka. S dalším dílem ale už musela Pavlína udělat nutná opatření, aby neskončila na psychiatrii...

Pavlínce vyhrožovali i znásilněním!

Před dílem, kde jsem vyhrála výzvu, jsem přístupová hesla k Instagramu předala blízkému člověku, který mi vyfiltroval nejhorší komentáře a zprávy, které by nikdo neměl číst. Už jsem nemohla unést tu negativitu, nešlo se kvůli tomu soustředit na své cíle," řekla Pavlínka výše zmíněnému webu.

Ačkoliv se snažila nepropadat depresi, některé zprávy v ní přeci jen zanechaly bolestivou stopu. "Nejhorší bylo, když mi nějaký člověk vyhrožoval, že mě znásilní. Dokonce podrobně popsal, co vše by mi prováděl, aby mi co nejvíce ublížil," šokuje Lubojatzky!

Naštěstí se vedle množství odporných komentářů našlo i spousty pozitivních a ty prý Pavlínu drží nad vodou. Jen díky nim prý ještě nevyhledala odbornou pomoc. "Moc ráda bych poděkovala rodině, přátelům, známým a hlavně tisícovkám lidí, kteří mi píšou podporující zprávy. Za každou takovou jsem vděčná. Nejen za tu zprávu, ale je to taková naděje, že pořád existují hodní lidé, kterým se příčí to, co se ve společnosti děje. Do této doby jsem odbornou pomoc nevyužila, ale být slabší povahy, možná by mě to k antidepresivům dohnalo," uzavřela lidmi nenáviděná soutěžící Masterchefa. Tak snad bude mít v příštích dílech Pavlínka ještě šanci svou reputaci napravit. Navíc, bageta se i před negativní reklamu prodává a stojí se na ni fronty!