Odhalené soukromí

Má za sebou dva měsíce, kdy se naplno věnovala jen sama sobě a své rodině, zejména manželovi Tiborovi a dvěma pejskům, které momentálně bere jako své děti. Finančně nijak nestrádala, protože byla na horší časy připravená, takže si volno užila na maximum.

Mnoho lidí nucená pauza naštvala, vás ale ne…

Přiznám se, že jsem předtím měla opravdu hodně práce. Těch projektů od podzimu bylo hodně, takže mi to nucené volno přišlo vhod. Docela jsem si ho užívala.

Jste hodně aktivní na Instagramu, sledovala jste, co dělají ostatní?

Ne, já těm lidem na Instagramu nevěřím, že cvičili, pekli, vařili a učili se jazyky. To je normální lež, prachsprostá sociální bublina. (smích) Ne, samozřejmě věřím, že se někdo u toho zvládl vzdělávat, což u nás s manželem nehrozilo. My jsme se váleli, chodili na procházky, cvičila jsem jógu, ale že by to bylo každý den, to se říct nedá. Opravdu jsme odpočívali a jediné, co nás mrzí, je to, že jsme měli v dubnu letět do Thajska, ale to se nám bohužel nepodařilo. Dlouho jsme věřili, že se to uskuteční, jenže zavřeli hranice. Kdyby ne, letěli bychom. Říkali jsme si, že jestli máme koronavirus chytnout tady nebo tam, je to vlastně jedno.

Museli jste kromě cesty do Thajska nějak přehodnotit i jiné plány?

Žádné jiné plány jsme neměli. Zatím doufáme, že to nějak půjde a že se ještě někam podíváme. Říkali jsme si, že bychom klidně jeli autem třeba do Rakouska k jezerům. Pokud to nepůjde, budeme jezdit po Čechách asi jako většina lidí. Jinak se mi léto už docela začíná plnit pracovními povinnostmi, což mi extra nevadí, protože jsme teď měli dva měsíce volné.

Máte za sebou účinkování v SuperStar. Kde vás teď fanoušci mohou vidět?

Znovu jsme začali natáčet Modrý kód, přesněji řečeno dotáčíme to, co se mělo točit během karantény, a pak místo volných prázdnin budeme přes léto točit další díly, abychom dohnali tu ztrátu.

Kromě seriálu točíte i celovečerní film o psu Gumpovi. Co vás zlákalo?

Neměla jsem vůbec žádný důvod říct ne, protože když vám zavolá režisér F. A. Brabec, tak neřeknete ne. Lákalo mě, že je to celovečerní film, a navíc téma psi a jejich pohled na svět. Pro mě to byla naprosto jasná volba, že do toho půjdu. Vzpomínám si, že jsem šla s manželem venku, zazvonil mi telefon, já ho zvedla a tam se ozvalo: „Dobrý den, tady F. A. Brabec.“ Málem jsem dostala infarkt. Začala jsem klepat na manžela, ten vůbec nevěděl, co se děje. Byla jsem nadšená a jsem pořád. Moc se na to těším.

Autor: LUCIE VODÁKOVÁ