Tereza Hlůšková se v lednu před dvěma lety nechala zadržet na letišti a ve dvojitém dnu svého kufru ukrývala téměř devět kilogramů heroinu!

Češka sice od začátku tvrdí, že je nevinná, u soudu ale vloni dostala rozsudek osm let a osm měsíců, proti kterému se ihned odvolala. Od té doby ale uplynulo mnoho měsíců a kauza se nijak neposouvá.

Jako další přítěž se ukázala být koronavirová pandemie, soudce totiž opět termín soudu Hlůškové odložil na neurčito. Pašeračce navíc aktuálně pobyt v cele komplikuje jedna spoluvězeňkyně!

Náročné podmínky

Podmínky v pákistánském vězení zdaleka nepřipomínají komfortní evropské, kterých by se dočkala Tereza Hlůšková v případě, že by ji zadrželi u nás.

Koh Lakhpat je drsné zařízení, v létě zde panují velmi krutá vedra, ze kterých mají zadržení různé druhy kožních vyrážek a pro stovky vězňů je k dispozici pouze jeden lékař.

Hlůšková je na hygienu vysazená a dle informací místního novináře Alí Aršáda se myje několikrát denně. To ale nemůže říct o svých spolubydlících, jedna z žen se totiž vůbec nemyje a pašeračka zažívá na pokoji peklo!

Spoluvězenkyně odmítá osobní hygienu!

Alí Aršád se po delší odmlce ozval deníku Blesk, aby popsal, jak se Tereze Hlůškové daří, dobré zprávy ale pro rodinu neměl. "Podle mého zdroje je Tereza hodně naštvaná, protože se jedna ze spoluvězeňkyň několik dní nesprchovala," prozradil pákistánský novinář.

Hlůšková prý nejprve slušně na zápach spolubydlící upozornila, ta ale nijak nereagovala. Pašeračka proto přitvrdila a rovnou řekla dotyčné ženě, že opravdu smrdí. Bohužel ani to nemělo žádný efekt!