Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Tentokrát si řekneme něco k rozchodu známého kontroverzního páru.

Rekapitulace vášnivé lásky

Režisér Jiří Menzel býval zapřisáhlým starým mládencem. Pak poznal novinářku Olgu Kelymannovou a jeho život se otočil naruby. V říjnu 2004 na dovolené v Thajsku si svou vyvolenou vzal. Pohádka ale neměla dobrý konec... Na jaře 2008 přišli bulvární novináři s odhalením, že Olga se za Menzelovými zády stýká s režisérem Jaroslavem Brabcem. Menzel se za čest své, v té době už těhotné ženy rval jako lev. Jenže zbytečně! Když se dcera Anna Karolína před Vánocemi 2008 narodila, byl v porodnici pan Brabec a milenci i s dítětem začali žít ve společném bytě... Rok se s rokem sešel a všechno je zase jinak. V těchto dnech Olga Menzelová prostřednictvím své mluvčí potvrdila, že s Jaroslavem Brabcem už delší dobu nežije. To je i na moderní dobu slušná rychlost výměny partnerů, co?

Olga Menzelová: Slavné jméno si nechá

Olga Menzelová chce po rozchodu s Brabcem zatím zůstat sama – k manželovi Jiřímu Menzelovi se vrátit nehodlá, rozvod s ním ale neplánuje, jak také vzkázala tisku po své mluvčí. Aby ne! Ono to slavné jméno velmi pěkně zní a v branži se velmi hodí, nemluvě o dědictví, které se k němu bude jednou vázat. Jen nechci domýšlet, jaký guláš bude mít v hlavě malá Anička, až trošku povyroste. Máma je vdaná za pana Menzela, táta je pan Brabec, ale žije s námi jiný pán (vycházejme z předpokladu, že se Olga ve 32 letech nerozhodla pro doživotní celibát a najde si časem nového partnera). Jasně, hodně dětí podobnou situaci zažilo a zažívá, ale hodně jich na ni už také doplatilo psychickými problémy a neschopností navázat v dospělosti vážný partnerský vztah. Co si o tom všem myslíte vy?