Zásadní ženou v životě Oldřicha Kaisera byla jeho manželka Naďa Konvalinková. Vztah vydržel krásných pětadvacet let a dvojice spolu má dceru Karolínu.

Naďa svého muže velice milovala a dlouhou dobu mu tolerovala jeho alkoholové excesy a mejdany. Bouřlivý vztah se bohužel podepsal i na jejich dceři a hádky u nich byly na denním pořádku.

V roce 2004 došla Konvalinkové trpělivost a Kaisera ze svého života odstřihla. Udrželi si ale přátelské vztahy a herečka o něm mluví i po rozvodu a velice hezky. Od rozpadu rodiny to ale se závislostí herce šlo z kopce.

Milenku nepřiznal ani po pěti letech

Ačkoliv měl Ondřich Kaiser po rozvodu s Naďou Konvalinkovou milenky, veřejně je nikdy nepředstavoval. Delší dobu byl spojován s Blankou Wernischovou, která u něj dokonce měla bydlet i se svojí dcerou.

Herec však tento vztah úzkostlivě tajil a nikdy se k Blance neměl ani na veřejnosti. Vyhýbal se společnému focení i přes fakt, že vztah trval zhruba pět let. V roce 2012 ale potkal ženu, která mu změnila celý život.

Po podivném poměru s Wernischovou se Kaiser seznámil s Dášou Vokatou. Vdova po Ivanu Jirousovi, známého jako Magor, oslovila herce s nabídkou na spolupráci a Oldřicha zaujala už jen tím, že ho vůbec neznala a neměla tušení, že je slavný. "Ohromilo mě, že mě vůbec nezná, probudilo to ve mně zvědavost," svěřil se herec v rozhovoru pro magazín Téma. Vokatá zase přiznala, že kdyby věděla o koho jde, nejspíš k jejich setkání ani nedošlo. "Já nevěděla, že je filmový herec, ani, že je slavný. Kdyby ano, ani by mě nenapadlo ho oslovit," zavzpomínala na začátek jejich lásky.

Léčení a nový život

Oldřich Kaiser se vedle Dáši Vokaté neskutečně změnil. Nejen, že podstoupil léčení a podařilo se mu dostat svoje démony pod kontrolu, ale ve vztahu s Dášou úplně rozkvetl.

Jeho partnerka je dominantní a na rozdíl od jeho bývalých si umí udělat doma pořádek. Dáša se nebojí dotěrným fanynkám dokonce vlepit facku. "Jsou dotěrný. Jednu jsem propleskla, ale nepomohlo to, otravujou pořád," pochlubila se Vokatá.

Svůj vztah se po letech rozhodly v roce 2020 stvrdit hrdličky svatbou a tahle dvojka je zkrátka důkazem, že láska opravdu kvete v každém věku.

Oldřich Kaiser se kvůli lásce změnil

Související články